طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ

مربا بالنگ یکی از سخت ترین و در عین حال خوشمزه ترین مربا ها میباشد که برای تهیه آن نیاز به تجربه کافی دارید . استفاده از آب بالنگ برای جلوگیری از کپک زدن مربا می‌باشد . قبل از اینکه مربا را درون شیشه بریزید اگر احساس کردید آب انداخته ، مربا را دوباره بر روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود .

اگر مربا بیش از حد بجوشد و شهد آن تبخیر شود یا ترشی آن کم باشد شکرک خواهد زد .

بالنگ سرشار از ویتامین سی می‌باشد و برای جلوگیری از بیماریهای عفونی و سرماخوردگی و قارچی بسیار مفید است .

مواد لازم برای تهیه مربا

مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ

  • بالنگ ۲ عدد
  • شکر به مقدار لازم
  • آب بالنگ یا آب لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
  • گلاب (در صورت تمایل) ۳ قاشق سوپخوری
دستور پخت

طرز تهیه مربای بالنگ

مرحله اول

برای تهیه مربای بالنگ با بافت لطیف و نرم ابتدا پوست زرد رنگ بلند را با چاقو بگیریم سپس بالنگ ها را با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کنید و پرده های داخل بالنگ را خارج نمایید سپس پوست سفید باقی مانده را به صورت مکعبی و درشت خورد نمایید .

مرحله دوم

حالا پوست های خرد شده را بر روی ترازو گذاشته و به اندازه وزن آنها شکر آماده کنید . بالنگ های خرد شده را درون قابلمه ریخته و به آن آب سرد اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند .

مرحله سوم

در مرحله و اجازه دهید تا بالنگ ها برای مدت زمان ۵ دقیقه بجوشد سپس آنها را آبکش نمایید پس از انجام این کار پوست ها را با آب سرد بشویید این کار را برای دو الی سه مرحله انجام دهید تا تلخی پوست بالنگ گرفته شود پس از انجام این کار پوست ها را آبکش کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود .

مرحله چهارم

در این مرحله شکر را همراه با آب و آب بالنگ ها بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید اجازه دهید تا شکر درون آب حل شود سپس بالنگ ها را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا برای مدت زمان حدودی ۴۵ دقیقه بر روی اجاق گاز بجوشند .

مرحله پنجم

پس از این که مربای خوشمزه شما غلیظ و بلند ها شیشه ای شدند و در ۱۰ دقیقه پایانی پخت گلاب را به مربا اضافه کنید . پس از اینکه اجاق گاز را خاموش کرد اید اجازه دهید تا مربا خوش رنگ در دمای محیط خنک شود . حالا مربا را درون شیشه ریخته و درب آن را ببندید .

مرحله ششم

سعی کنید از شیشه های تمیز و استریل شده استفاده کنید پس از اینکه مربا خانگی را درون شیشه قرار  دادید ، آن را چند بار بر روی سطح صاف و محکم بکوبید تاحباب های هوای موجود در شیشه بر روی سطح مربا آمده ، سپس درب ظرف را باز کنید تا هوای اضافی آن خارج شود دوباره در شیشه را ببندید و درون یخچال قرار دهید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.