طرز تهیه سوپ چینی

طرز تهیه سوپ چینی همراه با نودل و گوشت مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ

سوپ چینی ساده یک خوراک سالم و مقوی می‌باشد که برای درمان گلودرد و حساسیت های فصلی و سرماخوردگی میتوانید از این خوراک استفاده نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ چینی

  • چهار بسته نودل مرغ
  • یک پیمانه آب مرغ
  • ۳۰۰ گرم گوشت مرغ
  • ۴ پیمانه آب
  • ۱/۴ پیمانه هویج
  • یک عدد پیاز
  • ۱ ق غ خ آبلیمو
  • یک عدد تخم مرغ
  • نمک ،فلفل به مقدار دلخواه
دستور پخت

طرز تهیه سوپ چینی

مرحله اول

برای تهیه سوپ چینی پس از اینکه نودل ها را درون کاسه ریختید ۴ پیمان آب به آن اضافه کنید ، مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید تا نودل ها بخیسند ، در این فاصله زمانی هویج ها را خرد کرده و درون ماهی تابه تفت دهید تا نرم شوند .

مرحله دوم

در مرحله و مرغ ها را خرد کرده و همراه با هویج مخلوط کنید ، پس از اینکه خوراک مرغ آبدار شد و درون روغن تفت داده شد مقداری زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را به آنها اضافه کنید مواد را مدام هم بزنید تا بوی خامی گوجه فرنگی گرفته شود سپس اسفناج را اضافه کنید و کمی مواد سوپ ساده را تفت دهید .

مرحله سوم

پس از مخلوط کردن مواد نصف پیمانه آب به خوراک مرغ خانگی اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا کمی مواد پخته شوند ، حالا زمان آن رسیده که آب مرغ را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک برای ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد .

مرحله چهارم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت باید نودل ها را به سوپ اضافه کنید پس از مخلوط کردن مواد نوبت اضافه کردن پیازها می‌باشد حالا اجازه دهید تا سوپ خوشمزه با حرارت ملایم پخته و جا افتاده شود ، در هنگام سرو از مقداری آبلیمو تازه هم برای چاشنی غذا استفاده نمایید . تخم مرغ را هم بصورت نیمرو آماده کنید و بر روی سوپ بکشید ، نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.