طرز تهیه سوپ پیاز

طرز تهیه سوپ پیاز خوشمزه دکتر یارقلی در برنامه طبیب

دستور پخت سوپ ساده ایرانی با پیاز داغ و شیر و خامه و پنیر، یک سوپ خوشمزه و مقوی مناسب برای سرماخوردگی و افطاری.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ پیاز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز بزرگ خرد شده۳ عدد
حبه سیر رنده شده۵ -۶
روغن کنجد۲-۳ قاشق غذاخوری
کره۲-۳ قاشق غذاخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری
آب مرغحدود ۱ لیتر
خامه یا شیر۱۰۰ میلی لیتر
پنیر موزارلاحین سرو (اختیاری)

طرز تهیه سوپ پیاز

مرحله ۱

برای شروع پیاز ها را بصورت خلالی یا نگینی خرد کرده سپس تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید مقداری روغن کنجد اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را اضافه نموده و تفت دهید.

مرحله ۲

کمی بعد سیر رنده شده را هم ریخته و مواد را با هم تفت دهید تا پیاز های سبک و شیشه ای شوند حالا نوبت اضافه نمودن کره میباشد، مواد را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه دگیر تفت دهید.

مرحله ۳

در مرحله بعدی، آرد را اضافه کرده و برای چند دقیقه با سایر مواد درون تابه تفت دهید ، هنگامی که بوی خامی آرد از بین رفت آب مرغ را بریزید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد.

مرحله ۴

وقتی که احساس کردید سوپ خوشمزه شما جا افتاده و پخته شده است و قبل از سرو کردن شیر و یا خامه را ( میتوانید این دو را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید ) به سوپ اضافه نمایید. حالا سوپ خوشمزه آماده برای سرو شده است.

مرحله ۵

توجه داشته باشید برای زمانی که قصد دارید خامه را به سوپ اضافه کنید خامه را با یک ملاقه از سوپ مخلوط کرده سپس آنرا درون سوپ بریزید. بخاطر اینکه خامه در سوپ شما به زبان عامیانه نبره.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.