طرز تهیه سوپ پیاز ایرانی دونفره برای سرماخوردگی ساده و سریع
طرز تهیه سوپ پیاز
دستور پخت سوپ ساده ایرانی با پیاز داغ و شیر و خامه و پنیر، یک سوپ خوشمزه و مقوی مناسب برای سرماخوردگی و افطاری.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ پیاز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز بزرگ خرد شده | ۳ عدد |
حبه سیر رنده شده | ۵ -۶ |
روغن کنجد | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آب مرغ | حدود ۱ لیتر |
خامه یا شیر | ۱۰۰ میلی لیتر |
پنیر موزارلا | حین سرو (اختیاری) |
طرز تهیه سوپ پیاز
مرحله ۱
برای شروع پیاز ها را بصورت خلالی یا نگینی خرد کرده سپس تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید مقداری روغن کنجد اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را اضافه نموده و تفت دهید.
مرحله ۲
کمی بعد سیر رنده شده را هم ریخته و مواد را با هم تفت دهید تا پیاز های سبک و شیشه ای شوند حالا نوبت اضافه نمودن کره میباشد، مواد را برای مدت زمان ۱۰ دقیقه دگیر تفت دهید.
مرحله ۳
در مرحله بعدی، آرد را اضافه کرده و برای چند دقیقه با سایر مواد درون تابه تفت دهید ، هنگامی که بوی خامی آرد از بین رفت آب مرغ را بریزید و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد.
مرحله ۴
وقتی که احساس کردید سوپ خوشمزه شما جا افتاده و پخته شده است و قبل از سرو کردن شیر و یا خامه را ( میتوانید این دو را با هم مخلوط کرده و اضافه کنید ) به سوپ اضافه نمایید. حالا سوپ خوشمزه آماده برای سرو شده است.
مرحله ۵
توجه داشته باشید برای زمانی که قصد دارید خامه را به سوپ اضافه کنید خامه را با یک ملاقه از سوپ مخلوط کرده سپس آنرا درون سوپ بریزید. بخاطر اینکه خامه در سوپ شما به زبان عامیانه نبره.