طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ با خامه

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ با خامه مجلسی و خانگی برای دو نفر با روشی بسیار ساده غذایی سرشار از پروتئین، پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که بهترین روش پخت قارچ استفاده از مایکروویو یا کباب کردن آن است. آب‌پز یا سرخ کردن قارچ مواد آنتی‌اکسیدان آن را کاهش می‌دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر
قارچ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
خامه۳ قاقش غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
آویشن ، پودر سیربه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
پاپریکافلفل سیاه ، پاپریکا
گشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

مرحله ۱

در شروع کار پیاز را بصورت خلالی خرد نموده ، تابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده ، پس از اینکه تابه داغ شد مقداری روغن اضافه میکنیم پیاز های خرد شده را درون تابه ریخته ، مشغول تفت دادن آنها میشویم.

مرحله ۲

زمانی که پیاز ها کمی سبک تر شد بصورت شیشه ای درآمد سینه مرغ را که بصورت دلخواه خرد کرده اید را به پیاز داغ اضافه میکنید. حرارت اجاق را کمی زیاد نموده ، مرغ را سرخ میکنیم.

مرحله ۳

در مرحله بعد ادویه ای را که در اختیار دارید (فلفل،آویشن،پودر سیر،پاپریکا،زردچوبه و نمک) به غذا اضافه کرده مواد را بخوبی مخلوط نموده تا ادویه بخورد غذا بره ، زمانی که احساس کردید مرغ شما سرخ شده قارچ را آماده کنید.

مرحله ۴

قارچ ها را بصورت ورقه ورقه خرد کرده ، به مواد درون تابه اضافه نمایید.همزمان آبلیمو را هم اضافه نمایید مدت زمان آماده شدن این مواد ۱۵ دقیقه میباشد در آخر خامه و پس از آن گشنیز خرد شده را به غذایتان اضافه کنید بهتر است این غذا را تا زمانی که داغ میباشد سرو نمایید.

مرحله ۵

همیشه تو غذاها قارچ رو آخر اضاف کنید چون زودتر میپزه . شعله رو زیادکم نکنید. چون قارچ آب میندازه و مزه غذا رو عوض میکنه . فقط مراقب باشید قارچ نسوزه . شما این خوراک خوشمزه را میتوانید مانند ساندویچ مرغ سرو نمایید.

فوت و فن های خوراک مرغ و قارچ با خامه:

مرغ:

برای طعم بهتر، از سینه مرغ بدون استخوان و پوست استفاده کنید.

مرغ را به قطعات کوچک و یکسان برش بزنید تا پخت یکنواختی داشته باشد.

برای طعم دهی بیشتر، مرغ را قبل از پخت در زعفران، پیاز رنده شده و ادویه جات دلخواهتان مانند نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا marinate کنید.

مرغ را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. این کار باعث می شود مرغ طعم و مزه خود را حفظ کند و در سس خامه ای له نشود.

قارچ:

از قارچ های تازه و سالم استفاده کنید.

قارچ ها را به ورقه های نازک برش بزنید تا به سرعت پخته شوند.

قارچ ها را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا آبشان کشیده شود و طعم و مزه خود را متمرکز کنند.

خامه:

از خامه صبحانه یا خامه غلیظ استفاده کنید. خامه کم چرب طعم و مزه سس را رقیق می کند.

خامه را به تدریج به سس اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود.

برای طعم قوی تر، می توانید از خامه ترش یا خامه طعم دار شده با سبزیجات معطر استفاده کنید.

سس:

برای طعم و مزه قوی تر، می توانید از شیر یا آب مرغ به جای آب در سس استفاده کنید.

برای غلیظ تر شدن سس، می توانید از آرد ذرت یا آرد گندم استفاده کنید.

برای طعم دهی بیشتر، می توانید از سیر رنده شده، پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زعفران، جوز هندی و سایر ادویه جات دلخواهتان در سس استفاده کنید.

نکات کلی:

برای سرو خوراک مرغ و قارچ با خامه می توانید از پلو، نان یا ماکارونی استفاده کنید.

برای تزیین خوراک می توانید از جعفری تازه، پیازچه، ذرت و یا گوجه فرنگی استفاده کنید.

می توانید به جای مرغ از گوشت گوساله، گوشت چرخ کرده یا میگو استفاده کنید.

می توانید به جای قارچ از سبزیجات دیگری مانند کرفس، هویج، نخود فرنگی و یا ذرت استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.