طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه

طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه، یک چاشنی پرطرفدار و بسیار محبوب اما کالری و چربی آن خیلی کمتر از سس مایونز می‌باشد. حاوی ویتامین‌های A و C است. سس را قبل از استفاده ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا جا افتاده شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس کچاب خانگی خوشمزه
پودر نشاسته ذرت۱ ق غ کاملا پر
پودر سیر۲ ق م
پودر پیاز۱ ق م
پودر پاپریکا۱ ق م
فلفل سیاه و نمکبه دلخواه
رب گوجهنصف لیوان
شکریک چهارم لیوان
سرکهیک سوم لیوان
آبیک لیوان

طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب

مرحله اول

برای تهیه سس محبوب آمریکایی ابتدا آب و نشاسته ذرت را مخلوط می کنیم مواد را هم بزنید تا حل شود سپس پودر سیر و بعد از آن پودر پیاز و نمک و فلفل و پاپریکا و شکر و سرکه را اضافه کنید.

مرحله دوم

مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس رب گوجه فرنگی را بریزید ظرف را روی حرارت کم قرار دهید و مدام مایه را هم بزنید تا سس غلیظ شود. تقریبا ۱۰ دقیقه باید هم بزنید. مایه حتماً بعد از سرد شدن غلظتش بیشتر میشود.

مرحله سوم

اگر احساس کردید رقیق شده می توانیم یک قاشق مرباخوری پودر نشاسته را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنی و به آن اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. اگر غلیظ بود یک قاشق آب به سس اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.