طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه و نشاسته حرفه ای ساده و سریع
طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه، یک چاشنی پرطرفدار و بسیار محبوب اما کالری و چربی آن خیلی کمتر از سس مایونز میباشد. حاوی ویتامینهای A و C است. سس را قبل از استفاده ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا جا افتاده شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس کچاب خانگی خوشمزه | |
پودر نشاسته ذرت | ۱ ق غ کاملا پر |
پودر سیر | ۲ ق م |
پودر پیاز | ۱ ق م |
پودر پاپریکا | ۱ ق م |
فلفل سیاه و نمک | به دلخواه |
رب گوجه | نصف لیوان |
شکر | یک چهارم لیوان |
سرکه | یک سوم لیوان |
آب | یک لیوان |
طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب
مرحله اول
برای تهیه سس محبوب آمریکایی ابتدا آب و نشاسته ذرت را مخلوط می کنیم مواد را هم بزنید تا حل شود سپس پودر سیر و بعد از آن پودر پیاز و نمک و فلفل و پاپریکا و شکر و سرکه را اضافه کنید.
مرحله دوم
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس رب گوجه فرنگی را بریزید ظرف را روی حرارت کم قرار دهید و مدام مایه را هم بزنید تا سس غلیظ شود. تقریبا ۱۰ دقیقه باید هم بزنید. مایه حتماً بعد از سرد شدن غلظتش بیشتر میشود.
مرحله سوم
اگر احساس کردید رقیق شده می توانیم یک قاشق مرباخوری پودر نشاسته را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنی و به آن اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا غلیظ شود. اگر غلیظ بود یک قاشق آب به سس اضافه کنید.