طرز تهیه سوپ گشنیز

سوپ گشنیز برای دیابت سوپ گشنیز در بارداری سوپ گشنیز بدون ماست سوپ گشنیز و جعفری طرز پخت سوپ گشنیز

دستور پخت سوپ مجلسی با ماست و دوغ به روش رستورانی، یک سوپ فوق العاده سالم سالم و مقوی برای افرادی که به سلامت بدن و کبد اهمیت میدهند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ گشنیز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیازیک عدد متوسط
سیریک بوته و نصفی
سیب زمینییک عدد بزرگ
هویج پخته
جو پخته
گشنیزنیم کیلو
مرغ پخته
آب مرغ
ماست۲۵۰گرم
آردیک ق غذا خوری
عصاره مرغیک عدد
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ گشنیز

مرحله ۱

تابه را روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد پیاز را بصورت خلالی و ریز خرد نموده و درون تابه ریخته و تفت دهید زمانی که رنگ آن طلایی شد سیر را له کرده و در کنار پیاز ریخته و با هم تفت دهید.

مرحله ۲

در این مرحله سیب زمینی و هویج پخته شده را نگینی خرد کرده و به مواد درون تابه اضافه کنید، در آخر جو پخته شده را بریزید و مقداری آب جوش اضافه نمایید، درب ظرف را بسته و صبر کنید تا سیب زمینی بپزد.

مرحله ۳

در مرحله بعد مرغ را ریش ریش کنید و همراه با گشنیز خرد شده و آب مرغ به سوپ خوشمزه اضافه کنید ولی اینبار درب ظرف را باز بگذارید تا رنگ سبزی ها تیره نشود، وقتی که غذای شما یک جوش زد، آرد را با ماست مخلوط نموده و آرام آرام به سوپ اضافه نمایید.

مرحله ۴

غذا را بزنید و اجازه ندهید تا ماست ببرد، نمک را اندازه کنید و ده دقیقه زمان لازم دارید تا سوپ جا افتاده شود. اگر احساس می‌کنید امکان بریدن ماست وجود دارد، یک عدد تخم مرغ را شکسته و به ماست اضافه کنید. اگر ماست شیرین بود، دوغ ترش به سوپ اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.