طرز تهیه جوجه کباب پنیری

طرز تهیه جوجه کباب پنیری خوشمزه ایرانی اصل خانگی

جوجه کباب پنیری هم دارای طعم خوب و مطلوبی می‌باشد ، جوجه را به شیوه های مختلف و با انواع ادویه و چاشنی مرینیت میکنند ، در ادامه شما روش مزه دار کردن جوجه کباب را مطالعه خواهید کرد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب پنیری

  • سیب زمینی ۴ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پوست لیموی رنده شده ۲ قاشق چای خوری
  • آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا ۱۰۰ گرم
  • برگ پونه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • ران مرغ کامل ۴ عدد
  • گوجه فرنگی تزئینی کوچک ۲۵۰ گرم
  • زیتون بدون هسته سه چهارم پیمانه
  • برگ پونه تازه برای تزئین
دستور پخت

طرز تهیه جوجه کباب پنیری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب با پنیر ابتدا دستگاه را پیش گرم کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید حالا پوست سیب زمینی ها را کنده و آنها را به صورت لایه لایه و با ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش بزنید سیب‌زمینی‌ها را ظرف خود بچینید و روی آن کمی روغن و نمک و فلفل بریزید .

مرحله دوم

در مرحله بعد پوست لیموی رنده شده را با پنیر فتا و آبلیمو و پونه مخلوط کنید سپس ران های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و تکه های مرغ را درون مخلوط پوست لیمو بریزید ، برای ۳۰ به مرغ استراحت دهید ، تا مزه دار شود .

مرحله سوم

حالا زمان آن رسیده که تکه های مرغ را بر روی سیب زمینی های درون ظرف قرار دهید ، ظرف را هم برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، بعد از گذشت این زمان ظرف را خارج کنید و آن را با زیتون و گوجه فرنگی دور چین کنید .

مرحله جهارم

روی مواد کمی فلفل پاشیده و دوباره درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود جوجه کباب در فر ، پس از اینکه غذا پخته شد ، با برگ های سبزی پونه تازه تزیین کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.