طرز تهیه و پخت جوجه کباب پنیری خوشمزه و مجلسی رستورانی
طرز تهیه جوجه کباب پنیری
جوجه کباب پنیری هم دارای طعم خوب و مطلوبی میباشد ، جوجه را به شیوه های مختلف و با انواع ادویه و چاشنی مرینیت میکنند ، در ادامه شما روش مزه دار کردن جوجه کباب را مطالعه خواهید کرد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه جوجه کباب پنیری
- سیب زمینی ۴ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- پوست لیموی رنده شده ۲ قاشق چای خوری
- آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر فتا ۱۰۰ گرم
- برگ پونه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- ران مرغ کامل ۴ عدد
- گوجه فرنگی تزئینی کوچک ۲۵۰ گرم
- زیتون بدون هسته سه چهارم پیمانه
- برگ پونه تازه برای تزئین
طرز تهیه جوجه کباب پنیری
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب با پنیر ابتدا دستگاه را پیش گرم کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید حالا پوست سیب زمینی ها را کنده و آنها را به صورت لایه لایه و با ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش بزنید سیبزمینیها را ظرف خود بچینید و روی آن کمی روغن و نمک و فلفل بریزید .
مرحله دوم
در مرحله بعد پوست لیموی رنده شده را با پنیر فتا و آبلیمو و پونه مخلوط کنید سپس ران های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و تکه های مرغ را درون مخلوط پوست لیمو بریزید ، برای ۳۰ به مرغ استراحت دهید ، تا مزه دار شود .
مرحله سوم
حالا زمان آن رسیده که تکه های مرغ را بر روی سیب زمینی های درون ظرف قرار دهید ، ظرف را هم برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، بعد از گذشت این زمان ظرف را خارج کنید و آن را با زیتون و گوجه فرنگی دور چین کنید .
مرحله جهارم
روی مواد کمی فلفل پاشیده و دوباره درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود جوجه کباب در فر ، پس از اینکه غذا پخته شد ، با برگ های سبزی پونه تازه تزیین کنید و از خوردن آن لذت ببرید .