طرز تهیه سمبوسه مرغ

طرز تهیه سمبوسه مرغ بندری خوشمزه به سبک لبنانی ها با ادویه آبادانی

سمبوسه مرغ با دستور پخت بسیار ساده یکی از پرطرفدارترین سمبوسه ها می‌باشد ، مصرف این سمبوسه همراه با سس انبه بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد . میتوانید از آن به عنوان یک پیش غذای ساده و یا شام سبک استفاده کنید .

مواد لازم برای تهیه سمبوسه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ قوطی ذرت
  • ۱ قوطی نخود سبز
  • ۲ قاشق رب
  • ۲ عدد هویج نگینی
  • ۲ عددپیاز خلالی شده
  • نمک، فلفل سیاه ، زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه سمبوسه مرغ

مرحله اول

برای تهیه سمبوسه مرغ ابتدای کار مرغ را درون قابلمه ریخته و به آن آب را اضافه کنید بر روی اجاق گاز قرار داده تا بصورت آبپز آماده شود ، پس از اینکه سینه مرغ پخته شد آن را به صورت ریش ریش از هم جدا کنید ، یک ماهی‌تابه بر روی اجاق گاز قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد پیاز را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید ، پیاز ها که سبک و شیشه ای شدن نمک را همراه با فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید .

مرحله دوم

در مرحله بعد هویج را همراه با رب به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و با هم تفت دهید تا کاملاً هویج ها سرخ شوند و بوی خامی رب گرفته شود حالا نوبت به اضافه کردن ذرت و نخود فرنگی به مواد سمبوسه خوشمزه می رسد و در مرحله آخر مرغ را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید حرارت را کم کنید تا کاملاً جا افتاده شوند .

مرحله سوم

اکنون مواد میانی سمبوسه خانگی شما آماده شده نان ها را به صورت طولی برش بزنید و از مواد بر روی نان ها گذاشته و آنها را بپیچانید ، درون روغن داغ ریخته و همراه با سس انبه بندری نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.