جوجه کباب مراکشی

جوجه کباب خارجی ادویه جوجه کباب مواد جوجه کباب

جوجه کباب مراکشی

طرز تهیه و پخت جوجه کباب مراکشی خوشمزه و خانگی با روشی حرفه ای و استفاده از مواد و ادویه های خاص ، یک خوراک خوب و پرطرفدار ایرانی با روش های طبخ گوناگون . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب مراکشی

  • سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
  • گشنیز ساطوری شده ۲ قاشق سوپ خوری
  • نعناع تازه خرد شده ۲ ق سوپ خوری
  • عسل ۱ ق چایخوری
  • پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای سبز یا رنگی
  • پودر تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری
  • دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی ۱/۸ قاشق چایخوری
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق سوپ خوری
  • پیاز قرمز متوسط ۳ عدد

دستور پخت

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

اگه طعم و مزه های تکراری برای پخت جوجه کباب خانگی خسته شده‌اید و میخواهید طعم مزه ای جدید را تجربه کنید از این مواد برای مرینیت کردن تکه های مرغ استفاده نمایید .

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را با چاقو در ابعاد کوچک خرد کنید سپس درون یک کاسه مناسب ریخته و ادویه و موادی را که برای مرینیت کردن جوجه در نظر گرفته بودید را با هم مخلوط نمایید ، گشنیز و نعناع و پودر زیره را به مرغ اضافه کنید سپس عسل و پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به مایه اضافه نمایید ، پس از انجام این مراحل دارچین و فلفل چیلی و سیر رنده شده را به سایر مواد اضافه کنید ، سپس نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش را اضافه کنید ، در پایان روغن را اضافه کنید ،حالا این مواد را برای حداقل ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . در ضمن نصف استکان از مواد مرینیت را بردارید .

مرحله دوم

پس از خارج نمودن مواد از درون یخچال ، فلفل دلمه و پیاز ها را در ابعادی که بتوان سیخ گرفت برش زده با نصف استکان موادی که برداشته بودید مخلوط کنید سپس بصورت لایه به لایه فلفل ، پیاز ، مرغ مواد را سیخ کنید ، سیخ های جوجه کباب شما اکنون آماده برای طبخ می‌باشد .

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.