طرز تهیه قیمه نثار مجلسی رستورانی با مرغ شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه قیمه نثار
دستور پخت قیمه خوشمزه اصیل قزوین به روش رستورانی با مرغ و انواع خلال، قزوینی ها معمولا با گوشت گوسفندی این خورشت را برای زمان های نذری و یا مجالس عروسی آماده مینمایند. این غذا بر خلاف اسمش لپه ندارد و ترکیبی از مرغ و مغزهایی مثل خلال بادام و پسته و پرتقال است.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه نثار در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد |
برنج | ۳ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | ١ قاشق سوپخوری |
گلاب | ۲ پیمانه |
پودر هل | ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق سوپخوری |
خلال پسته | یک قاشق سوپخوری |
خلال بادام | یک قاشق سوپخوری |
خلال پوست پرتغال | یک قاشق سوپخوری |
روغن مایع | به مقدار دلخواه |
ادویه پلویی | یک دوم قاشق چایخوری |
کره | ١٠٠گرم |
زرشک | به مقدار دلخواه |
شکر | یک قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه قیمه نثار
مرحله ۱
برای تهیه یک خورشت قیمه خوشمزه ابتدا مرغ را بصورت خورشتی خرد کرده سپس پیاز را نگینی خرد کنید تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه نمایید.
مرحله ۲
زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را درون تابه ریخته تفت دهید. زمانی که پیازها سبک شدند مرغ را اضافه نموده و بخوبی با پیاز تفت دهید ، در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را ریخته و با مرغ مخلوط میکنیم.
مرحله ۳
در همین حال که مشغول تفت دادن هستیم زردچوبه و پس از آن فلفل و در صورت تمایل مقداری پودر هل و دارچین را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله ۴
در مرحله بعد مقداری آب اضافه کرده و صبر میکنیم تا مرغ پخته شود در زمان های پایانی پخت کمی نمک و زعفران دم کرده اضافه میکنیم ( اجازه دهید تا آب درون ظرف بخار شود و کم آب باشد ).
مرحله ۵
برنج را جداگانه آماده کنید و به سراغ تهیه مغز و خلال های خورشت قیمه محلی بروید. زرشک را پس از شستشو همراه با کمی شکر درون مقداری کره تفت دهید.
مرحله ۶
خلال پسته را نیز با کمی کره تفت داده و اگر از خلال بادام استفاده میکنید آنرا درون گلاب بخیسانید و با کره تفت دهید، اگر قصد دارید از خلال پوست پرتقال استفاده کنید آنرا در چندین نوبت بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. برنج را تزیین نمایید و نوش جان کنید.