طرز تهیه و پخت جوجه کباب مراکشی خوشمزه و خانگی
جوجه کباب مراکشی
جوجه کباب مراکشی
طرز تهیه و پخت جوجه کباب مراکشی خوشمزه و خانگی با روشی حرفه ای و استفاده از مواد و ادویه های خاص ، یک خوراک خوب و پرطرفدار ایرانی با روش های طبخ گوناگون . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه جوجه کباب مراکشی
- سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
- گشنیز ساطوری شده ۲ قاشق سوپ خوری
- نعناع تازه خرد شده ۲ ق سوپ خوری
- عسل ۱ ق چایخوری
- پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای سبز یا رنگی
- پودر تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چایخوری
- دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل چیلی ۱/۸ قاشق چایخوری
- سیر رنده شده ۱ حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق سوپ خوری
- پیاز قرمز متوسط ۳ عدد
دستور پخت
طرز تهیه جوجه کباب مراکشی
اگه طعم و مزه های تکراری برای پخت جوجه کباب خانگی خسته شدهاید و میخواهید طعم مزه ای جدید را تجربه کنید از این مواد برای مرینیت کردن تکه های مرغ استفاده نمایید .
مرحله اول
ابتدا سینه مرغ را با چاقو در ابعاد کوچک خرد کنید سپس درون یک کاسه مناسب ریخته و ادویه و موادی را که برای مرینیت کردن جوجه در نظر گرفته بودید را با هم مخلوط نمایید ، گشنیز و نعناع و پودر زیره را به مرغ اضافه کنید سپس عسل و پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به مایه اضافه نمایید ، پس از انجام این مراحل دارچین و فلفل چیلی و سیر رنده شده را به سایر مواد اضافه کنید ، سپس نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش را اضافه کنید ، در پایان روغن را اضافه کنید ،حالا این مواد را برای حداقل ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . در ضمن نصف استکان از مواد مرینیت را بردارید .
مرحله دوم
پس از خارج نمودن مواد از درون یخچال ، فلفل دلمه و پیاز ها را در ابعادی که بتوان سیخ گرفت برش زده با نصف استکان موادی که برداشته بودید مخلوط کنید سپس بصورت لایه به لایه فلفل ، پیاز ، مرغ مواد را سیخ کنید ، سیخ های جوجه کباب شما اکنون آماده برای طبخ میباشد .