طرز تهیه بیف استراگانف رستورانی شام برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه بیف استراگانف
پخت غذای روسی خوشمزه و پرطرفدار بیف استراگانف با گوشت و خامه، این خوراک را میتوانید همراه با موادی مانند مرغ ، ماکارونی ، پاستا و برنج و پنیر پیتزا نیز تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استراگانف در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
راسته گوساله | نیم کیلو |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | دو عدد متوسط |
خامه | نصف پاکت |
آرد | ۱ ق غ |
سس خردل | ۱ ق غ |
سس ورشستر | ۲ق غ |
روغن زیتون | ۱ ق غ |
فلفل سیاه و قرمز | میزان دلخواه |
پودر سیر | یک سوم ق چ |
عصاره گوشت | یک عدد |
سیب زمینی | یک عدد بزرگ |
طرز تهیه بیف استراگانف
مرحله ۱
گوشت را درون کاسه ریخته و بعد از ان فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم ورز دهید و مخلوط کنید، گوشت را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله ۲
تا ادویه حسابی بخورد گوشت رفته و مزه دار شود . حالا تابه را با مقدار کمی روغن روی اجاق قرار دهید تا حسابی داغ شود گوشت را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید بعد از اینکه گوشت آب انداخت و آب آن بخار شد.
مرحله ۳
گوشت را کنار گذاشته و در همان تابه مقداری کره ریخته و پیاز ها را تفت دهید زمانی که پیاز نرم و شیشه ای شد قارچ را اضافه کرده و تفت دهید ، هنگامی که قارچ ها نرم شد یک قاشق غذاخوری آرد سفید درون تابه ریخته و با مواد تفت دهید.
مرحله ۴
در مرحله بعد گوشت را همراه با عصاره و مقداری آب اضافه نمایید درب تابه را بسته و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود زمانی که اجاق گاز را خاموش نمودید خامه را بر روی خوراک خوشمزه ریخته و همراه با سیب زمینی های خلالی سرخ شده سرو نمایید.
مرحله ۵
زمان مورد نیاز برای پخت گوشت بین ۱ الی ۱/۵ میباشد. بخاطر اینکه از عصاره اماده استفاده میکنید نیازی به نمک نیست اما اگر از آب گوشت استفاده نمودید نمک غذا را اندازه کنید.
مرحله ۶
میزان خامه بستگی به ذائقه شما دارد. گوشت را تا جایی که میتوانید نازک برش بزنید تا کاملا پخته شود . این خوراک با قارچ فراوان طعم لذیذتری خواهد داشت.