طرز تهیه جوجه کباب ترش

طرز تهیه جوجه کباب ترش

جوجه گیلانی به سبک و سیاق کافه ها و رستوران های بین راهی، طعم و مزه اصلی این خوراک بخاطر چاشنی های آن میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب ترش در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۱ عدد
رب انار ملس۶ قاشق غذاخوری
رب انار ترش۱ قاشق غذاخوری پر
نمک۶ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق مرباخوری
پیازدوعدد متوسط
روغننصف فنجون

طرز تهیه جوجه کباب ترش

مرحله ۱

مرغ را پس از شستشو پوست گرفته و سپس در اندازه های کوچک بطوری که براحتی سیخ گرفته شوند خرد میکنیم، تکه های خرد شده مرغ را درون کاسه ریخته سپس برای مرینیت کردن جوجه کباب مجلسی رب انار و نمک و فلفل را درون کاسه ریخته و با مرغ مخلوط کنید.

مرحله ۲

در مرحله بعد پودر پاپریکا و روغن را اضافه کرده و بخوبی هم بزنید تا تمام قسمت های مرغ مزه دار شود ، توجه داشته باشید که پیاز را نباید در این مرحله اضافه کنید.کاسه مرغ را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله ۳

پیاز ها را بصورت خلالی برش زده و بعد از اینکه مرغ را از درون یخچال خارج نمودید پیاز های خرد شده را اضافه کرده و این بار برای ۳ الی ۴ ساعت دوباره در یخچال قرار دهید تا ادویه ها مرغ را حسابی مزه دار کند.

مرحله ۴

اگر مدت زمان بیشتری برای مزه دار کردن جوجه کباب صرف کنید در پایان طعم بهتری را تجربه خواهید نمود . پس از گذشت این زمان مرغ شما آماده برای سیخ گرفتن شده است و بهترین روش طبخ برای جوجه کباب ساده تهیه آن بصورت ذغالی میباشد.

مرحله ۵

اگر بخاطر شرایط آپارتمانی نمی توانید از ذغال استفاده کنید جوجه ها را درون تابه های رژیمی سرخ نمایید . برای طعم بهتر میتوانید از گردو های خرد شده و رب آلوچه نیز در سس جوجه کباب رستورانی استفاده کنید.

 

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.