طرز تهیه سس اکبر جوجه رستورانی با رب انار و گردو ساده و سریع
طرز تهیه سس اکبر جوجه یکی از غذاهای سنتی ایران، اصالت این غذای خوشمزه برای مازندران است. بخاطر استفاده از جوجه مرغ بافت غذا نرم و لطیف میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس اکبر جوجه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص اکبر جوجه گلوگاه | |
گردو | ۱۰ عدد |
حبه سیر | ۴ عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
رب انار | یک پیمانه |
آب | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه سس خوراک جوجه مازندرانی
مرحله اول
برای آماده سازی سس مخصوص مغز گردو ها را آسیاب کنید. تابه را روی گاز قرار دهید مقداری روغن بریزید، صبر کنید تا روغن داغ شود حالا حبه های سیر را رنده کنید و درون تابه تفت دهید.
مرحله دوم
به سیر نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمایید. بعد از کمی تفت دادن گردو آسیاب شده را اضافه کنید، با حرارت خیلی کم مواد را تفت دهید. حالا یک پیمانه رب انار را به مواد سس خانگی اضافه کنید.
مرحله سوم
مایه را مخلوط کنید و در حرکت بعدی آب را اضافه کنید. حالا در تابه را ببندید و اجازه دهید تا با حرارت کم جا افتاده شود. بعد از آماده شدن سس آن را بر روی تکه های مرغ اکبر جوجه ریخته و نوش جان نمایید.