طرز تهیه کیک برنجی خوشمزه بدون شیر برای ۱۰ نفر ساده و سریع
طرز تهیه کیک برنجی
کیک برنجی سنتی با عطر و طعم فوق العاده خوشمزه با تمام نکات و فوت و فن های پخت نان.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک برنجی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای عصرانه خوشمزه | |
آرد برنج | یک لیوان + ۳/۴ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پودر هل یا وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ لیوان چایخوری |
شکر | یک لیوان |
شیر یا ماست | یک لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
گلاب | ۳ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه کیک برنجی
مرحله اول
برای پخت این کیک استثنایی و بسیار لذیذ و خوشمزه ابتدا باید آرد برنج را با بکینگ پودر مخلوط کنید و آن را در سه مرحله الک کنید حالا آرد آماده شده را کنار بگذارید و به سراغ فر رفته و آن را روشن کنید.
مرحله دوم
دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. تخم مرغ ها را شکسته و به آن شکر و پودر هل و وانیل را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی در حدی که کرم رنگ و کشدار شوند مخلوط کنید، تقریباً برای ۵ دقیقه.
مرحله سوم
پس از آماده شدن مایه نوبت به اضافه کردن روغن می رسد. در حد مخلوط شدن با همزن برقی مواد را مخلوط کنید. حالا شیر یا ماست را همراه با گلاب و زعفران دم کرده به مایع اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در پایان کار نوبت به اضافه کردن آرد می رسد مواد را در حدی که یکدست شوند با همزن مخلوط کنید، مایع کیک برنجی شل و روان می باشد و از آن نترسید به هیچ عنوان نباید مقدار آرد را بیشتر کنید.
مرحله پنجم
قالب مورد نظر خود را با روغن جدا کننده چرب کنید سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و قالب را درون فر قرار دهید دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد می باشد مدت زمان پخت کیک تقریباً ۴۰ دقیقه می باشد تا زمانی که روی کیک طلایی شود.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که آرد برنج بسیار چسبنده است و باید مهارت خاصی برای خارج کردن آن از درون قالب داشته باشید، اگر مبتدی هستید کف قالب خود را با کاغذ روغنی بپوشانید تا راحت تر کیک را جدا نمایید. منبع :golden.yummy