طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار رژیمی رستورانی ساده و سریع
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار
طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار یکی از خوشمزه ترین و در عین حال مقوی ترین سوپ های رستورانی میباشد. طبع این کلم گرم است. یک تکه کوچک آن اندازه ۲ عدد پرتقال ویتامین c دارد. همون تکیه کوچیک اندازه یه سکان جو فیبر داره. پس خوردن بروکلی را فراموش نکنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ | |
کلم بروکلی خرد شده | ۲۵۰ گرم |
آب مرغ | ۳ لیوان |
مارگارین یا کره | ۶ قاشق |
پیاز متوسط ریز شده | ۱ عدد |
آرد | نصف لیوان |
شیر پر چرب | ۲ لیوان |
پنیر چدار | ۸۰۰ گرم |
فلفل . نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ بروکلی
مرحله اول
برای پخت این سوپ جذاب و دلربا ابتدا آب مرغ را روی حرارت قرار دهید و کلم بروکلی را خورد کرده و درون آب مرغ بریزید و اجازه دهید تا برای ۲۰ دقیقه بپزد. کره یا مارگارین را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله دوم
صبر کنید تا کره آب شود. حالا پیاز را اضافه کنید و تفت دهید بعد از اینکه پیاز سبک و شیشهای شد آرد را اضافه کرده و مواد را هم بزنید. بعد از چند لحظه تفت دادن نوبت به اضافه کردن شیر می رسد.
مرحله سوم
مواد را با هم مخلوط کرده و با حرارت ملایم تفت دهید. حالا مخلوط شیر را به آب مرغ و بروکلی اضافه کنید. آرام هم بزنید تا سوپ به غلظت مناسب برسد. در لحظات پایانی پنیر را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا ذوب شود. حالا نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.