مربا کدو حلوایی

مربا کدو حلوایی بدون آهک مربا کدو حلوایی با شیره انگور

مربا کدو حلوایی

طرز تهیه و پخت مربا کدو حلوایی خوشمزه خانگی مجلسی با آهک و شکر ، کدو تنبل خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد که از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می کند

مواد لازم برای تهیه مربا

مواد لازم برای تهیه مربا کدو حلوایی

  • کدو حلوای ۱ کیلو
  • شکر ۱.۵ کیلو
  • گلاب یک چهارم فنجان
  • هل نکوبیده ۱۰ عدد
  • آهک یک لیوان
  • آب چهار لیتر
دستور پخت

طرز تهیه مربا کدو حلوایی

برای تهیه این مربا خوشمزه شما از آهک استفاده میکنید .در ۵ لیتر آب یک لیوان آهک بریزید و با هم مخلوط کنید ، صبر میکنیم اگه گرد و غبار یا خاکی داشت آب را دور بریزید و دوباره به اندازه ۴ لیتر آب به آهک ته نشین شده اضافه میکنید تا ده ساعت میزارید بمونه ، بعدش آب زلال را در ظرفی ریخته و رسوب باقی مانده ته ظرف را دور بریزید . حالا شما باید کدو ها را یا به صورت حبه قند یا با قالب خرد کنید ،سپس کدوهای خرد شده را به آب اهک زلال اضافه کنید تا ۲۴ ساعت هم بهش زمان بدید . بعد که ۲۴ ساعت گذشت ، کدوها را از آب بیرون آورده ، و با آب سرد آبکشی کنید . کدوهای آبکشی شده را به ۶ لیتر آب سرد اضافه نمایید حدود ۷ تا ۱۲ ساعت زمان بدید ، شما باید هر ۳ ساعت یکبار آب را عوض کنید .

طرز تهیه مربا کدو حلوایی

بعد از گذشت این مرحله ، کدوها را داخل ظرف بریزید و تا حدی آب داخل ظرف ریخته که روی کدوها را آب بگیرد ، و روی حرارت قرار دهید به مدت ۵ دقیقه تا اگه آهکی هست خارج بشه و سپس آبکشی میکنیم . شکر را با ۳ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاد و غلیظ بشه سپس حرارت را خاموش کرده تا شهد خنک بشه .🍯 کدو ها را با ۲ لیوان آب میزارید تا بپزن و سپس به شهد آماده شده اصافه میکنید ،تا شهد به خورد کدوها بره . اگه میخاید بدونید قوام مربا خوب هست ، کمی از شهد را داخل ضرف بریزید و درون یخچال بگذارید تا سرد بشه اگه بین دوانگشت حالت چسبناک بشه یعنی غلظت مربا خوبه . ۵ دقیقه قبل از اینکه خاستید حرارت را خاموش کنید ، دو قاشق آب لیمو و گلاب و هل آسیاب نشده را اضافه کنید ، این مربا خانگی به نوعی یه دسر هست که میتونید همراه شام و ناهار سرو کنید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 22 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.