مرحله به مرحله تهیه مرغ سوخاری در فر خانگی بدون روغن
طرز تهیه مرغ سوخاری در فر
مرغ سوخاری در فر یک غذای رژیمی و بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد ، با دستور پخت بسیار ساده و آسان ، می توانید این غذای خوش خوراک را آماده نمایید . به علت اینکه این غذا را در فر آماده میکنید نیازی به استفاده از روغن زیادی ندارید و خوراک مرغ شما یک غذای کم خطر و کم چرب می باشد .
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری
- مرغ شش تکه
- پودر سوخاری ۲ لیوان
- پودر سیر ۲ ق چ
- ماست ۵ ق غ
- تخم مرغ ۱ عدد
- فلفل نصف ق چ
- روغن زیتون ۲ ق غ
- زردچوبه ۱ق چ
- نمک ۱ق چ
دستور پخت
طرز تهیه مرغ سوخاری در فر
مرحله اول
برای تهیه مرغ سوخاری در فر ابتدا فرگاز را روشن کرده و آن را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا قبل از آشپزی را پیش گرم کرده باشیم . سپس درون سینی آن یک کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی قرار می دهیم و آن را آماده می کنیم .
مرحله دوم
در مرحله بعد یک کاسه آماده کرده و ماست را همراه با تخم مرغ و سایر ادویه ها درون کاسه ریخته و با هم مخلوط می کنیم مواد را به خوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند سپس تکه های مرغ را درون کاسه ریخته به طوری که تمام قسمتهای مرغ مرینیت شود .
مرحله سوم
در مرحله بعد درون یک بشقاب پودر سوخاری را ریخته و پس از آن مرغها را از درون سس خارج نموده و درون ظرف پودر میغلطانیم . پس از انجام این کارها سینی را آماده کرده و تکه های مرغ را درون سینی به ترتیب و با فاصله قرار می دهیم .
مرحله چهارم
در مرحله بعد با یک فرچه مقداری روغن بر روی تکه های مرغ بکشید و آنها را چرب کنید ، حالا سینی فر را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه الی یک ساعت درون فر قرار داده تا خوراک مرغ شما به خوبی مغز پخت و آماده برای مصرف شود .