طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

غذای دو نفره مجلسی خانگی و خوشمزه ساده بدون فر ، ته چین مرغ غذای خوشمزه و خانگی بسیار مناسب برای مهمانی های رسمی میباشد و افرادی که در آشپزی تبهر دارند معمولا با درست کردن ته چین هنر خود را در مجالس به نمایش میگذارند.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغیک عدد
برنج۲ پیمانه
زرده تخم مرغیک عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم
ماست شیرین۳ قاشق غذاخوری
زرشک و خلال پستهبرای تزئین غذا
زعفرانبه میزان لازم

طرز تهیه ته چین مرغ

مرحله ۱

در ابتدا سینه مرغ را با افزودن فلفل و نمک و مقداری آب لیمو درون ظرفی مناسب طعم دار نمایید ، در ظرف را با سلفون بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ شما مزه دار شود.

مرحله ۲

بعد از اینکه مرغ آماده طبخ شد آنرا گریل نمایید ، مرغ را خرد کنید و برای آماده کردن برنج دست بکار شوید . در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید حالا مقدار کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۳

حسابی هم بزنید تا یکدست شود در مرحله بعد زعفران دم کرده را به این مایه اضافه کنید .برنج را با مقدار کمی نمک بصورت زنده و نیم پز آبکش کنید ، حالا برنج آبکش شده را با مخلوط زرده تخم مرغ و ماست مخلوط کنید.

مرحله ۴

قابلمه ای مناسب برای تهیه غذا انتخاب کنید و با روغن کف و دیواره های آنرا چرب نمایید،  نیمی از برنج را کف قابلمه ریخته و فیکس نمایید. حالا تیکه های مرغ را روی آن چیده ( میتوانید در کنار مرغ از خلال پسته هم استفاده کنید).

مرحله ۵

الباقی برنج را درون قابلمه ریخته و دم کنی را قرار دهید ، اجاق را روشن نموده حرارت آن را کم کنید،  شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم کشیده و طلایی و خوش رنگ بشه ، حالا میتوانید با زرشک و خلال پسته ته چین را تزئین نمایید.

مرحله ۶

بهتره از ماست هم زده یا ماست یونانی استفاده کنید چون در طعم ته چین اثرات بسیار مطلوبی خواهد داشت . هنگام چرب کردن کف و دیواره قابلمه روغن مناسب و زیاد بریزید تا ته چین طلایی رنگی داشته باشید.

مرحله ۷

زمانی که مرغ ها را داخل قابلمه قرار میدهید مراقب باشید به دیواره ظرف نچسبد. مرغ با اتصال به قابلمه سوخته خواهد شد و نما غذای شما خراب میشود .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.