طرز تهیه ته چین مرغ ساده شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه ته چین مرغ
غذای دو نفره مجلسی خانگی و خوشمزه ساده بدون فر ، ته چین مرغ غذای خوشمزه و خانگی بسیار مناسب برای مهمانی های رسمی میباشد و افرادی که در آشپزی تبهر دارند معمولا با درست کردن ته چین هنر خود را در مجالس به نمایش میگذارند.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | یک عدد |
برنج | ۲ پیمانه |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
ماست شیرین | ۳ قاشق غذاخوری |
زرشک و خلال پسته | برای تزئین غذا |
زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه ته چین مرغ
مرحله ۱
در ابتدا سینه مرغ را با افزودن فلفل و نمک و مقداری آب لیمو درون ظرفی مناسب طعم دار نمایید ، در ظرف را با سلفون بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ شما مزه دار شود.
مرحله ۲
بعد از اینکه مرغ آماده طبخ شد آنرا گریل نمایید ، مرغ را خرد کنید و برای آماده کردن برنج دست بکار شوید . در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید حالا مقدار کمی نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله ۳
حسابی هم بزنید تا یکدست شود در مرحله بعد زعفران دم کرده را به این مایه اضافه کنید .برنج را با مقدار کمی نمک بصورت زنده و نیم پز آبکش کنید ، حالا برنج آبکش شده را با مخلوط زرده تخم مرغ و ماست مخلوط کنید.
مرحله ۴
قابلمه ای مناسب برای تهیه غذا انتخاب کنید و با روغن کف و دیواره های آنرا چرب نمایید، نیمی از برنج را کف قابلمه ریخته و فیکس نمایید. حالا تیکه های مرغ را روی آن چیده ( میتوانید در کنار مرغ از خلال پسته هم استفاده کنید).
مرحله ۵
الباقی برنج را درون قابلمه ریخته و دم کنی را قرار دهید ، اجاق را روشن نموده حرارت آن را کم کنید، شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و برای مدت زمان ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم کشیده و طلایی و خوش رنگ بشه ، حالا میتوانید با زرشک و خلال پسته ته چین را تزئین نمایید.
مرحله ۶
بهتره از ماست هم زده یا ماست یونانی استفاده کنید چون در طعم ته چین اثرات بسیار مطلوبی خواهد داشت . هنگام چرب کردن کف و دیواره قابلمه روغن مناسب و زیاد بریزید تا ته چین طلایی رنگی داشته باشید.
مرحله ۷
زمانی که مرغ ها را داخل قابلمه قرار میدهید مراقب باشید به دیواره ظرف نچسبد. مرغ با اتصال به قابلمه سوخته خواهد شد و نما غذای شما خراب میشود .