میگو سوخاری

میگو سوخاری در فر میگو سوخاری با برنج میگو سوخاری زعفرانی

میگو سوخاری

طرز تهیه و پخت میگو سوخاری ساده و پفکی و خوشمزه مجلسی به روش رستوران ، میگو یکی از خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری

  •  پودر سوخاری پانکو طلایی
  •  آرد سفید
  •  میگو
  •  ۲ عدد تخم مرغ
  •  شیر ۱ فنجان
  • نمک، فلفل، پودرسیر، آبلیمو و کمی پاپریکا
دستور پخت

طرز تهیه میگو سوخاری

برای تهیه خوراک میگو جنوبی ابتدا میگوها را پاک کرده و تمیز بشویید و داخل ضافی قرار دهید تا آبش بره و خشک بشه . برای اینکه میگوها را طعم دار کنید ، داخل یه ظرف در دار ؛ نمک و فلفل ، سیر ، موسیر ، پودر پیاز ، ادویه پابریکا و مقداری آب لیمو ریخته و باهم مخلوط کنید ، سپس میگوها که دیگه خشک شدنو و آب ندارن را به مواد آغشته کنید ، درب ظرف را بگذارید و ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا میگوها حسابی طعم دار بشن . 🍤🍤🍤

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و شیر را اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید تا کمی کف کنه . آرد سوخاری و پانکو را هر کدام در ظرفی جدا بریزید . بعد از اینکه میگو ها طعم دار شدند از یخچال بیرون بیاورید . داخل تابه ای میخاهید میگوها را سرخ کنید ، زیاد روغن بریزید و بزارید روغن داغ داغ بشه . سپس قبل از سرخ کردن ، میگوها را داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل آرد ، و در آخر هم داخل پودر پانکو بغلطانید ، و به آرامی داخل روغن داغ بگذارید تا برشته و سرخ شوند اکنون میگو مجلسی شما آماده برای سرو شده است .

نکاتی که باید رعایت کنید

🍤میگو ها نباید زیاد سرخ بشن ، تا ظاهری پفکی داشته باشند و ترد بشن .

🍤 میگو ها را زیاد در آرد سوخاری نغلطانید .

🍤برای اینکه روغن میگوها گرفته بشه پس از سرخ شدن ، آن ها را روی دستمال کاغذی بگذارید .

🍤 وقتی روغن داغ شد حرارت زیر تابه را ملایم کنید تا روغن نسوزد .

نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.