میگو سوخاری
میگو سوخاری
میگو سوخاریطرز تهیه و پخت میگو سوخاری ساده و پفکی و خوشمزه مجلسی به روش رستوران ، میگو یکی از خوراکیهای سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون کمک میکند.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه میگو سوخاری
- پودر سوخاری پانکو طلایی
- آرد سفید
- میگو
- ۲ عدد تخم مرغ
- شیر ۱ فنجان
- نمک، فلفل، پودرسیر، آبلیمو و کمی پاپریکا
طرز تهیه میگو سوخاری
برای تهیه خوراک میگو جنوبی ابتدا میگوها را پاک کرده و تمیز بشویید و داخل ضافی قرار دهید تا آبش بره و خشک بشه . برای اینکه میگوها را طعم دار کنید ، داخل یه ظرف در دار ؛ نمک و فلفل ، سیر ، موسیر ، پودر پیاز ، ادویه پابریکا و مقداری آب لیمو ریخته و باهم مخلوط کنید ، سپس میگوها که دیگه خشک شدنو و آب ندارن را به مواد آغشته کنید ، درب ظرف را بگذارید و ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا میگوها حسابی طعم دار بشن . 🍤🍤🍤
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و شیر را اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید تا کمی کف کنه . آرد سوخاری و پانکو را هر کدام در ظرفی جدا بریزید . بعد از اینکه میگو ها طعم دار شدند از یخچال بیرون بیاورید . داخل تابه ای میخاهید میگوها را سرخ کنید ، زیاد روغن بریزید و بزارید روغن داغ داغ بشه . سپس قبل از سرخ کردن ، میگوها را داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل آرد ، و در آخر هم داخل پودر پانکو بغلطانید ، و به آرامی داخل روغن داغ بگذارید تا برشته و سرخ شوند اکنون میگو مجلسی شما آماده برای سرو شده است .
نکاتی که باید رعایت کنید🍤میگو ها نباید زیاد سرخ بشن ، تا ظاهری پفکی داشته باشند و ترد بشن .
🍤 میگو ها را زیاد در آرد سوخاری نغلطانید .
🍤برای اینکه روغن میگوها گرفته بشه پس از سرخ شدن ، آن ها را روی دستمال کاغذی بگذارید .
🍤 وقتی روغن داغ شد حرارت زیر تابه را ملایم کنید تا روغن نسوزد .
نوش جان