طرز تهیه اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج رژیمی دونفره خوشمزه و مجلسی

اسکالوپ مرغ یک خوراک فرنگی بسیار خوشمزه و پرطرفدار میباشد . روش پخت این غذا بسیار ساده است و شما میتوانید آنرا در برنامه های غذایی هفتگی خودتان قرار دهید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه اسکالوپ مرغ

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • قارچ: ۳ عدد
  • سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا: ۲/۱ لیوان
  • گوجه فرنگی بدون پوست: ۱ عدد
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۵ ساقه
  • آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
دستور پخت

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

مرحله اول

اگه میخوای یه خوراک خیلی خوب و خوشمزه و جدید با مرغ درست کنی بهت پیشنهاد می کنم اسکالوپ مرغ رو امتحان کن ، برای اینکار اول باید سینه مرغ و به دو قسمت تقسیم کنی ، بعد از انجام این کار استخوان و پوست مرغ جدا کن .

مرحله دوم

حالا قسمت های برش داده سینه مرغ را به صورت طولی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ، حالا با یه گوشکوب سینه های مرغ رو بکوبید و پهن کنید حالا ادویه ها رو با روغن مخلوط کنید و سینه های مرغ رو طعم دار کنید .

مرحله سوم

در این مرحله گوجه فرنگی رو خورد کنید و درون ماهیتابه با مقدار کمی روغن تفت بدیدسپس سس گوجه فرنگی و پودر سیر و آویشن و نمک و فلفل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید پس از انجام این کار جعفری های خرد شده را با مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزند .

مرحله چهارم

سینه های مرغ را پهن کنید و روی آن را با قارچ خرد شده و پنیر و سسی که آماده کرده بودید پر کنید ، لبه های مرغ را به هم بچسبونید و با گوشت کوب لب ها رو بکوبید تا یکدست بشه ، تیکه های مرغ رو توی آرد بغلتونید و درون ماهیتابه برای ۵ الی ۶ دقیقه سرخ کنید و مرغ شکم پر را با الباقی سس سرو کنید .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.