روش پخت اسکالوپ مرغ فانتزی شکم پر فرانسوی با قارچ و سس
طرز تهیه اسکالوپ مرغ
اسکالوپ مرغ یک خوراک فرنگی بسیار خوشمزه و پرطرفدار میباشد . روش پخت این غذا بسیار ساده است و شما میتوانید آنرا در برنامه های غذایی هفتگی خودتان قرار دهید .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه اسکالوپ مرغ
- سینه مرغ: ۱ عدد
- قارچ: ۳ عدد
- سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا: ۲/۱ لیوان
- گوجه فرنگی بدون پوست: ۱ عدد
- آب: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری: ۵ ساقه
- آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
- پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه اسکالوپ مرغ
مرحله اول
اگه میخوای یه خوراک خیلی خوب و خوشمزه و جدید با مرغ درست کنی بهت پیشنهاد می کنم اسکالوپ مرغ رو امتحان کن ، برای اینکار اول باید سینه مرغ و به دو قسمت تقسیم کنی ، بعد از انجام این کار استخوان و پوست مرغ جدا کن .
مرحله دوم
حالا قسمت های برش داده سینه مرغ را به صورت طولی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ، حالا با یه گوشکوب سینه های مرغ رو بکوبید و پهن کنید حالا ادویه ها رو با روغن مخلوط کنید و سینه های مرغ رو طعم دار کنید .
مرحله سوم
در این مرحله گوجه فرنگی رو خورد کنید و درون ماهیتابه با مقدار کمی روغن تفت بدیدسپس سس گوجه فرنگی و پودر سیر و آویشن و نمک و فلفل رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید پس از انجام این کار جعفری های خرد شده را با مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزند .
مرحله چهارم
سینه های مرغ را پهن کنید و روی آن را با قارچ خرد شده و پنیر و سسی که آماده کرده بودید پر کنید ، لبه های مرغ را به هم بچسبونید و با گوشت کوب لب ها رو بکوبید تا یکدست بشه ، تیکه های مرغ رو توی آرد بغلتونید و درون ماهیتابه برای ۵ الی ۶ دقیقه سرخ کنید و مرغ شکم پر را با الباقی سس سرو کنید .