طرز تهیه ساق مرغ سوخاری

طرز تهیه و پخت و همراه عکس تزیین ساق مرغ سوخاری رستورانی

دستور پخت خوراک سوخاری خوشمزه خانگی به روش رستورانی، این خوراک یک فینگر فود خوشمزه است که با ساق مرغ و شبیه دونات تهیه می‌شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی عناب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ساق مرغ۸ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبهبه مقدار لازم
پودر سوخاری۱.۵ پیمانه
آرد سفید۱.۵ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
پودرسیر، پودرپیاز، پاپریکا و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه ساق مرغ سوخاری

مرحله ۱

پیاز را پوست گرفته و بعد از آن بصورت خلالی خرد نمایید ، سپس ساق مرغ را همراه با پیاز های خرد شده و کمی نمک تفت دهید مقداری نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری و زردچوبه اضافه نمایید سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید.

مرحله ۲

برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا مرغ شما نیم پز شود ، اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود. درون یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.

مرحله ۳

درون ظرف جداگانه ای آرد سفید را ریخته و در ظرف دیگری پودر سوخاری را با پودر سیر و پودر پیاز و فلفل سیاه و پاپریکا و نمک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند ، حالا ساق مرغ را درون آرد سفید و تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.

مرحله ۴

تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید. اگر دوست دارید رنگ مرغ روشن تری داشت باشید بجای پودر سوخاری از آرد سفید و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.