طرز تهیه ساق مرغ سوخاری دونفره مثل بیرون بدون فر ساده و سریع
طرز تهیه ساق مرغ سوخاری
دستور پخت خوراک سوخاری خوشمزه خانگی به روش رستورانی، این خوراک یک فینگر فود خوشمزه است که با ساق مرغ و شبیه دونات تهیه میشود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی عناب در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ساق مرغ | ۸ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر سوخاری | ۱.۵ پیمانه |
آرد سفید | ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پودرسیر، پودرپیاز، پاپریکا و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساق مرغ سوخاری
مرحله ۱
پیاز را پوست گرفته و بعد از آن بصورت خلالی خرد نمایید ، سپس ساق مرغ را همراه با پیاز های خرد شده و کمی نمک تفت دهید مقداری نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری و زردچوبه اضافه نمایید سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید.
مرحله ۲
برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا مرغ شما نیم پز شود ، اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود. درون یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.
مرحله ۳
درون ظرف جداگانه ای آرد سفید را ریخته و در ظرف دیگری پودر سوخاری را با پودر سیر و پودر پیاز و فلفل سیاه و پاپریکا و نمک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند ، حالا ساق مرغ را درون آرد سفید و تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.
مرحله ۴
تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد مرغ ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید. اگر دوست دارید رنگ مرغ روشن تری داشت باشید بجای پودر سوخاری از آرد سفید و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید.