خورش کدو حلوایی

خورش کدو حلوایی با گوشت خورش کدو حلوایی با رب انار خورش کدو حلوایی با هویج

خورش کدو حلوایی

طرز تهیه و پخت خورش کدو حلوایی کرمانشاهی خوشمزه مجلسی با مرغ و آلو ، استفاده از این میوه پاییزی بخاطر داشتن آنتی اکسیدان زیاد در فصل سرد باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود و میتواند از شما در برابر ویروسها دفاع کند . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴

مواد لازم برای تهیه خورش کدو حلوایی

  • سینه مرغ: یک عدد کامل
  • آلوخورشتی: ۱۰۰ گرم
  • کدو حلوایی به میزان لازم
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

برای پخت این خورش رژیمی در ابتدا پیاز را پوست کنده و نگینی خرد کنید سپس با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم و طلایی شود ، بعد رب و ادویه را اصافه کنید وتفت دهید تا خامی رب از بین برود . در مرحله بعد مرغ را به اندازه دلخواهتان برش بزنید و با آلو به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید تا سرخ و طلایی بشن ، به اندازه دو پیمانه آب به مواد اضافه کنید اول حرارت را زیاد و وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا خورشت به آرامی جا بیفتد و بپزد .

الان نوبت پخت کدو حلوایی رسید ، پس اول کدوها را قطعه قطعه کنید و در تابه کمی روغن و آب ریخته و کدو هارا اضافه کنید تا و درب ظرف بگذارید تا کدوها بپزد ، بعد از اینکه آب تموم شد اون ها را با روغن سرخ نمایید تا طلایی شود. وقتی خورشت تقریبا زمان های آخر پختش بود کدوها را به همره زعفران دم کرده به خورشت اضافه کنید و خوراک کدو حلوایی را با برنج سرو و میل نمایید . نوش جان 🥰

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.