کوفته مرغ
کوفته مرغ
کوفته مرغطرز تهیه و پخت کوفته مرغ ساده و خوشمزه و مجلسی و خانگی با سس آلو ، زنجبیل میتواند بهطور قابلتوجهی قند خون و خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد. مصرف ۲ گرم پودر زنجبیل میتواند قند ناشتا را تا ۱۲٪ کاهش دهد.
مواد لازم برای خوراک دو نفرمواد لازم برای تهیه کوفته مرغ
- ۴۰۰ گرم مرغ چرخ شده مخلوط
- ۷ عدد پیازچه
- ۱۰ ساقه جعفری تازه
- ۱ عدد تخم مرغ
- مقدار لازم از زردچوبه، فلفل سیاه
- مقادر لازم از پودر سیر، پودر زنجبیل، نمک، پول بیبر
- ۱ ق غ سرصاف آرد نخودچی
مواد لازم سس آلو
- ۱ عدد پیاز متوسط رنده یا چرخ شده
- ۱/۲ ق چ حریره سیر
- ۱ ق غ رب گوجه
- ۱۰ عدد آلو بخارا یا قیسی
- مقدار لازم: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه
- زعفران به دلخواه
طرز تهیه کوفته مرغ
برای تهیه این کوفته خانگی ابتدا مرغ ها را چرخ کنید ، سپس سبزیجات ، مثه پیازچه و جعفری را خرد کنید سپس ادویه و تخم مرغ را هم اضافه کنید این مخلوط را داخل مرغ های چرخ شده ریخته و با هم مخلوط کنید و حسابی ورز دهید تا حسابی طعم دار شود برای اینکه شل نباشه کمی آرد نخودچی اضافه کنید و باز هم ورز دهید ، ۱ ساعت درون یخچال بگذارید تا حسابی خودش رو بگیره .😂
بعد از یه ساعت به اندازه کوفته قلقلی شکل دهید و در روغن هر دو طرفش را سرخ کنید وقتی سرخ شدند از روغن بیرون آورده و داخل بشقاب بگذارید روغن رو دور نریزید ، پیازهای از قبل خرد شده را داخل همان تابه تفت دهید تا پیاز ها شیشه ای شوند ، سپس سیر رنده شده و رب و ادویه را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر و طعم سیر در سس حس بشه و رب دیگر خام نباشه ، به اندازه دو پیمانه آب جوش را به سس اضافه کنید و روی حرارت با شعله زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاد کوفته ها را به آرامی داخل آب در حال جوش قرار دهید اگر زعفران داشتید کمی زعفران هم اضافه کنید طعم بسیار عالی به کوفته های مخصوص میدهد .👌