طرز تهیه ماهی تنوری خوشمزه شکم پر عربی دونفره ساده و سریع
طرز تهیه ماهی تنوری
پخت ماهی خوشمزه شکم پر به روش جنوبی های خون گرم و مهمان نواز، ماهی یکی از سالمترین مواد غذاییِ روی کرهی زمین است. این مادهی غذایی سرشار از مواد مغذی مهم، مانند پروتئین و ویتامین D بوده و از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ میباشد. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی تنوری در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماهی | ۱ عدد |
سیب زمینی (ورقه شده) | ۲ عدد |
آبلیمو | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۱/۴ پیمانه(لیوان) |
زعفران آب کرده | ۱ قاشق چای خوری |
سیر | ۲ حبه |
سبزیجات | به مقدار لازم |
رب انار | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
لیموترش ورقه ای | ۱ عدد |
طرز تهیه ماهی تنوری
مرحله ۱
کاسه ای را فراهم کرده درون کاسه نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو و پودر سیر را همراه با نیمی از روغن زیتون و زعفران با هم مخلوط کنید، با کارد شکم ماهی را پاره کرده تمیز نمایید.
مرحله ۲
حالا ماهی را درون کاسه گذاشته و تمام قسمت های آن را بیرون و داخل شکم ماهی به سس آغشته کنید و ماهی را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود.
مرحله ۳
در مرحله بعد با فویل سینی فر را بپوشانید و با مقداری روغن مایع سینی را چرب کنید ( فویل ) حالا ورقه های سیب زمینی را بر روی سینی چیده روی سیب زمینی ها را با فرچه چرب کنید.
مرحله ۴
ماهی را بر روی سیب زمینی بچینید توجه داشته باشید چرب کردن سیب زمینی اجازه نمیدهد ماهی در هنگام پخت به آنها بچسبد ، حالا با الباقی روغن زیتون که دارید سطح ماهی را چرب کنید.
مرحله ۵
در پایان کار چند برگه لیمو ترش تازه را درون شکم ماهی قرار دهید و آنرا بگذارید درون فر، مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میباشد. حالا خوراک ماهی را با رب انار و سایر سبزیجات سرو نمایید.