طرز تهیه ماهی مالاتا

طرز تهیه ماهی مالاتا خوراک ماهی محلی شمالی خوشمزه به روش رستورانی

ماهی مالاتا یک خوراک خوشمزه و مجلسی مخصوص استان های شمالی کشور که دارای طعم فوق العاده بی نظیری است . در این روش پخت ، ماهی را با سبزی های محلی و رب انار و آلوچه مزه دار میکنند .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی مالاتا

  • ماهی سفید یک عدد
  • رب انار ۲ق غ
  • رب آلوچه ۱ق غ
  • مغز گردو سابیده ۲۵۰گرم
  • سبزی معطر ساییده شده ۲ قاشق غذاخوری
  • آب سرد یک لیوان
  • نمک و فلفل و زرد چوبه مقداری
  • سیر دوحبه رنده شده
  • پیاز یک عدد خیلی کوچک رنده شده
  • گلپر یک ق غ
دستور پخت

طرز تهیه ماهی مالاتا

مرحله اول

برای تهیه ماهی مالاتا غذای خوشمزه و محلی گیلان پس از اینکه ماهی‌ها را شستید آنها را درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن گرفته شود برای مزه دار کردن ماهی نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و تمام قسمتهای ماهی را با آن آغشته میکنیم و برای یک ساعت کنار قرار میدهیم .

مرحله دوم

در این فاصله زمانی مغز گردو را همراه با سیر و پیاز و سبزی های معطر که شامل ( نعناع_ چوچاق_ خالواش _ گشنیز _ جعفری ) میشود ،مخلوط کنید سپس به آنها رب انار و و رب آلوچه و گلپر را اضافه کنید زمانی که مواد به خوبی مخلوط و کاملاً یکدست شدند یک لیوان آب سرد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا جا افتاده شود .

مرحله سوم

پس از گذشت یک ساعت و مزه دار شدن ماهی ، ماهیتابه رو روی اجاق گاز قرار داده و مقداری روغن اضافه میکنیم زمانی که روغن داغ شد دو طرف ماهی خوش طعم را کاملاً سرخ می کنیم پس از انجام این کار کسی را که آماده کرده بودیم بر روی ماهی میریزیم .

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اضافه کردن سس ، حرارت را کم کرده و درب ماهیتابه را به صورت نیمه باز قرار می دهیم حرارت را تا حد ممکن کم میکنیم و اجازه می‌دهیم تا خوراک ماهی جا افتاده شود و روغن گردو بر روی غذا بنشیند تقریباً یک ساعت زمان می برد . همراه با پلو کته نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.