خورش قارچ و گوشت
خورش قارچ و گوشت
خورش قارچ و گوشتطرز تهیه و پخت خورش قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی با رب انار ، .اگر در نظر دارید تا ویتامین D موجود در قارچ را افزایش دهید، می توانید آن را ۱ تا ۲ ساعت در کنار پنجره در معرض آفتاب بگذارید.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش قارچ
- گوشت خورشتی: ۴ الی ۵ تکه
- پیاز: یک عدد متوسط
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- آلو بخار: ۱۵ عدد
- رب انار ملس: ۲ قاشق غذا خوری
- رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده :۱ قاشق غذا خوری
- نمک : به مقدار لازم
- زرد چوبه : به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت قارچ و گوشت با رب انار
برای تهیه این خورش خوشمزه و سرشار از انرژی پیاز را ریز خرد کنید و در روغن بریزید ، سرخ که شد گوشت ها را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید .نمک و فلفل ، زرد چوبه و ادویه را هم اضافه کنید سپس یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و تفت دهید .کمی آب اضافه کنید وقتی جوش اومد شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد . آلوها را در آب خیس کنید تا در خورشت باز شود .قارچ ها را خرد کنید و در تابه بریزید ، آبش که تبخیر شد ، کره را اضافه کنید و تفت دهید .گوشت ها که پخته شدند ، قارچ ها و آلوها را هم اضافه کنید .
کمی بعد رب انار و زعفرون را اضافه کنید . زعفرون طعم بینظیری به غذاتون میده . نیم ساعتی اجازه دهید خورشت جا بیفته و پخته بشه .تقریبا سرهم رفته سه ساعت طول میکشه این خورشت آماده و پخته بشه .بجای گوشت میتونید از مرغ هم استفاده کنید .اگه دوست دارید مزه خورش رژیمی به ملسی بره ، در آخر کمی شکر و آبلیمو اضافه کنید . 😋 خیلی هم خوشمزه 😋