طرز تهیه ناگت مرغ پنیری خانگی به روش رستورانی ساده و سریع
طرز تهیه ناگت مرغ
دستور پخت خوراک مرغ خانگی خوشمزه با پنیر پیتزا، یک فست فود عالی مناسب برای مصرف بچه ها، مدت زمان مورد نیاز برای تهیه غذا تقریبا ۷۰ دقیقه و هزینه پخت غذا متوسط. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای دو نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
ران مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۳حبه |
پیاز | ۱عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | یک لیوان دسته دار |
نمک .فلفل.زردچوبه. | به میزان لازم |
پودر پاپریکا | ۱ ق م |
پودر تخم گشنیز | نصف ق م |
پودر زنجبیل | نصف ق م |
طرز تهیه ناگت مرغ
مرحله ۱
برای تهیه غذا با مرغ ساده و خوشمزه در ابتدای کار آشپزی شما، مرغ را پس از تمیز کردن و استخوان گیری با سیر و پیاز مخلوط کرده سپس در چرخ گوشت ریخته و برای ۲ بار آن را چرخ میکنیم.
مرحله ۲
(در این مرحله به دلخواه خود میتوانید سیب زمینی آب پز نیز به مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم چرخ نمایید). مایه را درون کاسه ای مناسب ریخته سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
مرحله ۳
با دست ورز دهید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، سپس پودر پاپریکا و بعد از آن پودر تخم گشنیز و پودر زنجبیل را اضافه کنید، حالا مایه را حسابی ورز دهید تا ادویه ها بخوبی بخورد مایه برود، در پایان پنیر پیتزا را اضافه کنید و ورز دهید .
مرحله ۴
مایه را برای مدت زمان ۵۰ الی ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده شود. در مرحله بعد و پس از انجام این مراحل تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته و با قاشق هم میزنیم.
مرحله ۵
از مایه بدلخواه برداشته و در کف دست حالت دهید سپس درون تخم مرغ بغلتانید، پس از آن تکه های مرغ را درون پودر سوخاری قرار دهید، اکنون میتوانید فینگر فود مرغ خود را سرخ کنید.