طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه با گوشت شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه اسفناج پلو
اگر خود شما و یا سایر اعضای خانواده میانه خوبی با مصرف اسفناج ندارید و میخواهید این گیاه را به برنامه غذایی خود اضافه کنید می توانید با استفاده از اسفناج پلو نظر اعضای خانواده را تغییر دهید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسفناج پلو در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برگ اسفناج | ۵۰۰ گرم |
گوشت | ۲۵۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
پیاز | ۳ عدد کوچک |
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه | به مقدار لازم |
زیره،پول بیبر و زعفران | به مقدار لازم |
کره حیوانی | ۲ ق غ |
زرشک | ۲ ق غ |
طرز تهیه اسفناج پلو
مرحله ۱
برای پخت این غذای سالم و بسیار مقوی ابتدا پیاز را خرد کرده درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید کمی که پیازها سبک و شیشه ای شدند، گوشت را اضافه کنید مواد را کمی با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله ۲
سپس کمی زردچوبه به آنها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید حالا نوبت به اضافه کردن آب می رسد درب ماهیتابه را ببندید و برای مدت زمان ۳ ساعت اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم کاملاً پخته و جا افتاده شود.
مرحله ۳
در این فاصله زمانی دو عدد پیاز را رنده کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید سپس اسفناج ها را در اندازه دلخواه خورد کرده به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و با هم تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود.
مرحله ۴
حالا نوبت به اضافه کردن ادویه ها می رسد پس از اینکه گوشت کاملا پخته شد روغن حیوانی را همراه با ادویه ها و زعفران به آن اضافه کنید و تفت دهید سپس زرشک را در مرحله پایانی اضافه کنید و کمی باهم سرخ نمایید.
مرحله ۵
در مرحله بعد برنج را آبکش نمایید سپس یک لایه برنج یک لایه مایه اسفناج بریزید و لا بلای برنج زیره سیاه و فلفل سیاه بپاشید، در مرحله پایانی زعفران را اضافه کنید و برنج را دم بگذارید تا آماده شود.
مرحله ۶
پس از اینکه برنج آماده شد و کاملا دم کشید این خوراک مجلسی و بسیار خوشمزه را همراه با گوشت و زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و در سینی های مخصوص خود غذا را کشیده و نوش جان نمایید.