ترشی گوجه فرنگی
ترشی گوجه فرنگی
ترشی گوجه فرنگیطرز تهیه و پخت ترشی گوجه فرنگی مشهدی خانگی خوشمزه با گل کلم ، گوجه حاوی مقدار مناسبی فیبر است که حرکت روده ها را تحریک می کند و بدینوسیله از حرکت سالم آن درون دستگاه گوارشی اطمینان حاصل می شود. این ماده از یبوست و دیگر مشکلات جلوگیری می کند. محتوای فیبر آن به آزاد شدن و ترشح مایعات و شیره های گوارشی کمک می کند و همچنین به تحریک حرکات دودی در عضلات گوارشی نیز کمک می کند. این موضوع به تنظیم حرکات روده کمک کرده و مانع از اتفاقاتی مانند سرطان روده می شود.
مواد لازم برای تهیه ترشیمواد لازم برای تهیه ترشی گوجه
- گوجه فرنگی ۶ کیلو
- کرفس یک دسته
- هویج یک کیلو
- سیر و فلفل تند هرکدام ۲۰۰ گرم
- گل کلم ۲ عدد متوسط
- سرکه و نمک به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی
برای تهیه این ترشی خوشمزه مخلوط کرفس و هویج و سیر و فلفل دلمه ای و گل کلم را به صورت نگینی از شب قبل خرد نمایید و بشورید ، گوجه ها را هم در غذا ساز پوره کنید و سپس داخل قابلمه ریخته و ۱۵ دقیقه بجو شانید . در حال جوشیدن سرکه را نیز اضافه کنید و کمی نمک هم بریزید و سپس خاموش کنید و کنار بگذارید و صبر کنید تا سرد شود ، وقتی خنک شد داخل شیشه ریخته و یک روز در محیط اشپزخونه قرار دهید و بعد داخل یخچال بگذارید بعد از ۱۰ روز آماده مصرف ، بهتر است از قاشق استیل استفاده نمایید تا ترشی خانگی خراب نشه . بهترین موقع اواخر شهریور و اوایل مهر است برای درست کردن این نوع ترشی .