ترشی گوجه فرنگی

ترشی گوجه بندری ترشی گوجه فرنگی قرمز ترشی گوجه فرنگی ترکیه

ترشی گوجه فرنگی

طرز تهیه و پخت ترشی گوجه فرنگی مشهدی خانگی خوشمزه با گل کلم ، گوجه حاوی مقدار مناسبی فیبر است که حرکت روده ها را تحریک می کند و بدینوسیله از حرکت سالم آن درون دستگاه گوارشی اطمینان حاصل می شود. این ماده از یبوست و دیگر مشکلات جلوگیری می کند. محتوای فیبر آن به آزاد شدن و ترشح مایعات و شیره های گوارشی کمک می کند و همچنین به تحریک حرکات دودی در عضلات گوارشی نیز کمک می کند. این موضوع به تنظیم حرکات روده کمک کرده و مانع از اتفاقاتی مانند سرطان روده می شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه

  • گوجه فرنگی ۶ کیلو
  • کرفس یک دسته
  • هویج یک کیلو
  • سیر و فلفل تند هرکدام ۲۰۰ گرم
  • گل کلم ۲ عدد متوسط
  • سرکه و نمک به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ
دستور پخت

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی

برای تهیه این ترشی خوشمزه مخلوط کرفس و هویج و سیر و فلفل دلمه ای و گل کلم را به صورت نگینی از شب قبل خرد نمایید و بشورید ، گوجه ها را هم در غذا ساز پوره کنید و سپس داخل قابلمه ریخته و ۱۵ دقیقه بجو شانید . در حال جوشیدن سرکه را نیز اضافه کنید و کمی نمک هم بریزید و سپس خاموش کنید و کنار بگذارید و صبر کنید تا سرد شود ، وقتی خنک شد داخل شیشه ریخته و یک روز در محیط اشپزخونه قرار دهید و بعد داخل یخچال بگذارید بعد از ۱۰ روز آماده مصرف ، بهتر است از قاشق استیل استفاده نمایید تا ترشی خانگی خراب نشه . بهترین موقع اواخر شهریور و اوایل مهر است برای درست کردن این نوع ترشی .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.