طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ بدون گلوتن و سیب زمینی ساده و سریع
طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ
در ادامه میتوانید توضیحات کامل جامعی درباره ادویههای مورد نیاز برای تهیه سوسیس مرغ خانگی را مشاهده نهایید. اگر میخواهید یک سوسیس عالی داشته باشید اندازههای داخل پست را کم و زیاد نکنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس
نمک،یک ق مرباخوری | فلفل قرمز نصف ق مرباخوری | فلفل سیاه نصف ق مرباخوری |
پودر پیاز ۱ق مرباخوری | پودر زنجبیل نوک ق مرباخوری | پودر هل نصف ق چایخوری |
پودر اویشن نصف ق چایخوری | پودر خردل نوک ق چایخوری | پودر ریشه جوز هندی نوک ق چایخوری |
جوز هندی یک چهارم ق چایخوری | نشاسته ذرت ۱ق غذاخوری | آرد سفید ۱ق غذاخوری |
شیرخشک قنادی۱ق غذاخوری | پودر سویا ۱ق غذاخوری | شکر۲ق چایخوری |
پاپریکا ۱ق مرباخوری | ادویه کاری نصف ق چایخوری | اب کاملا سرد نصف لیوان |
سیر ۳تا۵ حبه | تخم مرغ خام ۱عدد | روغن مایع ۳تا۵ ق غذاخوری |
سینه مرغ نیم کیلو |
طرز تهیه سوسیس خانگی با مرغ
مرحله اول
بعد از آماده کردن گوشت مرغ آن را برای دو مرحله چرخ میکنیم و بعد از انجام این کار نوبت به اضافه کردن تمامی ادویهها میرسد. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید سپس آن را درون غذاساز یا میکسر بریزید.
مرحله دوم
سیر را ریز رنده کنید سپس تخم مرغ را همراه با روغن مایع و آب سرد به گوشت مرغ اضافه کنید. دوباره این مواد را به خوبی با هم میکس کنید. حالا باید رنگ گوشت مرغ شما عوض شده باشد و رو به سفیدی رفته باشد.
مرحله سوم
غلظت مواد هم باید مانند کباب شامی باشد. حالا مواد را درون قیف ساده بریزید و به وسیله قیف وکیومهای مخصوص را پر کنید. دو طرف وکیوم را با نخ محکم ببندید و آنها را برای یک ساعت و نیم درون آب جوش قرار دهید تا بپزند.
مرحله چهارم
بعد از پخته شدن آنها را باید برای یک روز درون یخچال قرار دهید تا آماده برای مصرف شوند. هنگامی که دو سر وکیومها را میبندید باید آنها را کاملاً هواگیری کنید. بعد از پخته شدن اصلاً نباید آنها را برش بزنید و مصرف کنید.
پرسش و پاسخ
به جای سویا میتوانیم از چیز دیگری استفاده کنیم؟ حذف کردن سویا بلامانع است.
میتوان شیر خشک قنادی را حذف کرد ؟ چون جز مواد اصلی میباشد حذف آن امکان پذیر نیست.
منبع: @_.aram._1