مرغ کره ای

مرغ کره ای هندی مرغ کره ای زعفرانی خوراک مرغ کره ای هندی

مرغ کره ای

طرز تهیه و پخت مرغ کره ای خوشمزه و مجلسی خانگی هندی و زعفرانی ، استفاده از جوز هندی در برنامه غذایی شما به حفظ سلامت دستگاه ایمنی بدن کمک می‌کند

مواد لازم برای تهیه خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه مرغ کره ای

  • ۲عدد ران مرغ
  • ۳۰گرم کره(۲قاشق غذاخوری)
  • مواد لازم برای مرینیت مرغ
  • ۱پنس زعفران
  • ۲قاشق چایخوری نمک
  • ۱قاشق چایخوری هل
  • ۱قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • ۱قاشق چایخوری پودرزیره سبز
  • ۱قاشق غذاخوری سیرله شده
  • ۱قاشق چایخوری گشنیز خشک
  • ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱قاشق چایخوری پودرپاپریکا
  • ۲قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
  • مواد لازم برای سس کره ای
  • ۱۰۰گرم کره
  • ۴عددهل
  • پوست جوز هندی
  • ۱/۲قاشق چایخوری پودرجوز هندی
  • ۲قاشق غذاخوری سیر رنده شده
  • ۲قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • ۲تکه فلفل سبز تند(اختیاری)
  • ۱عدد پیازمتوسط خردشده
  • ۲عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
  • ۱۲-۱۵عدد بادام هندی
  • کمی نمک
  • ۱قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۱قاشق چایخوری شکر
  • ۵قاشق غذاخوری خامه که باکمی شیر رقیق شده
  • ۱پیمانه آب
  • ۱قاشق چایخوری شنبلیله خشک
دستور پخت

طرز تهیه مرغ کره ای

برای تهیه و پخت خوراک مرغ خوشمزه و مجلسی ، شما ابتدا باید تمامی مواد مخصوص مرینیت مرغ را با هم خوب مخلوط کنید سپس مواد مخلوط شده را بر سطح دوعدد ران مرغ که از قبل پوست آن را جدا کردید بریزید به طوری که تمامی قسمت های ران آغشته به سس شود ، سپس ران ها را داخل ظرف بچینید و روی ظرف سلفون بکشید ، حدود ۴-۳ ساعت ظرف را داخل یخچال قرار داده و به مرغ ها استراحت بدید ، در این مدت که مرغ ها داخل یخچال هستند ، حدود ۳۰ گرم کره را داخل تابه ریخته و روی حرارت بگذارید ، مرغ های آغشته به سس را با حرارت ملایم سرخ نمایید به طوری که همه طرف آن کاملا سرخ شود و به حالت نیمه پز برسد

مرغ های سرخ شده را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید ، وقتش رسیده که سس کره ای مخصوص را درست کنید ، برای آماده کردن این سس ، ۵۰ گرم از ۱۰۰ گرم کره ای که داشتیم را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا آب شود ، حالا به کره آب شده مقداری پیاز و فلفل سبز خرد شده ، پودر جوز هندی ، پوست جوز هندی هل و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا پیازها سبک ونرم شود ،

طرز تهیه مرغ کره ای هندی

در مرجله بعد باید گوجه فرنگی خرد شده ، فلفل قرمز ، بادام هندی ، نمک و زرد چوبه ، پابریکا و شکر را هم اضافه کرده و همه را خوب مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید ، اجازه دهید ۵ دقیقه سس روی حرارت بپزد ، سپس شعله را خاموش کنید و ظرف سس را کنار بگذارید تا کمی سرد شود ، سس را داخل میکسر بریزید تا مواد سس کاملا نرم و یکنواخت شوند ، سس میکس شده را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید ،

مقداری خامه و آب و ۵۰ گرم از کره باقی مانده را به سس اضافه کرده صبر کنید تا کره آب شود ، وقتی سس به مرحله جوشیدن رسید مرغ ها را داخل سس بچینید تا در سس کاملا بپزد ، وقتی مرغ ها پخته شدند برای خوش طعم شدنش مقداری شنبلیله خشک شده را اضافه کنید ، سپس شعله را خاموش کنید ، خوراک مرغ مجلسی بسیار خوشمزه شما پخته و آماده سرو است ، حتما امتحان کنید ، نوش جان 😋😋 .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.