طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

آموزش تزیین و دستور پخت و تهیه خورشت قیمه بادمجان بصورت تصویری

خورشت قیمه بادمجان ساده و مجلسی و راز خوشمزه و خوشرنگ شدن این خورشت ایرانی ، طبع بادمجان گرم و خشک میباشد و دارای خواص زیادی است یکی از ویژگی های مهم بادمجان کم کالری بودن آن میباشد . با این ویژگی بسیار مناسب میباشد برای افرادی که بدنبال رژیم غذایی هستند و میخواهند وزن کم کنند .

مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه بادمجان

  • گوشت گوسفند یا گوساله: ۳۰۰ گرم
  • لپه خام: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • لیمو‌عمانی: ۳ عدد
  • بادمجان: ۴_۵ عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
  • گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین : نصف قاشق چایخوری
دستور پخت

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

مرحله اول

برای آماده سازی خورشت قیمه بادمجان محلی خوشمزه پس از اینکه پیاز را بصورت نگینی خرد کردید آنها را درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری روغن پیاز ها را تفت دهید هنگامی که پیاز ها نرم و شیشه ای شد گوشت را بصورت خورشتی برش بزنید .

مرحله دوم

در این زمان گوشت ها را درون قابلمه ریخته و با پیاز تفت دهید تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند ، پس از انجام این مراحل لپه را به مواد خورشت قیمه اضافه کنید و تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا از خامی درآید .

مرحله سوم

هنگامی که احساس کردید مواد کمی تفت داده شده و جا افتاده آمد چیزی در حدود ۵ لیوان آب گرم درون قابلمه و بر روی مواد ریخته و تا خورشت بپزد ، حالا بصورت جداگانه درون یک ماهیتابه رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید .

مرحله چهارم

تفت دادن گوجه باعث می‌شود که رب رنگ بیشتری به خورشت بادمجان بدهد ، بعد از تفت دادن رب را به خورشت اضافه کنید ، حرارت را کمی بالا ببرید تا شروع به جوشیدن کند ، حالا اجاق گاز را کم کرده و درب ظرف را ببندید تا به آرامی شروع به پختن کند .

مرحله پنجم

در این فاصله زمانی لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده هسته هایش را خارج کنید و درون یک لیوان آب قرار داده تا کمی از تلخی لیمو گرفته شود . پس از اینکه مواد درون قابلمه پخته شد ، نوبت اضافه کردن لیمو عمانی ها می‌باشد .

مرحله ششم

حرارت را کم کنید و میزان نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید ، اگر می‌خواهید خورشت مجلسی خوشرنگی داشته باشید در پایان کمی زعفران به آن اضافه کنید ، مواد را هم زده و درب ظرف را ببندید صبر کنید تا لعاب دار شود و به روغن بیوفتد .

مرحله هفتم

در یک ماهیتابه جداگانه بادمجان ها را بصورت طولی برش زده و همراه با کمی روغن تفت دهید وقتی که آماده شدند ، بادمجان های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و غذای خود را سرو نمایید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.