فوت و فن تهیه چیز کیک تک نفره با انار برای شب یلدا ساده و سریع
فوت و فن تهیه چیز کیک تک نفره
فوت و فن تهیه چیز کیک تک نفره یک دسر جذاب و دوست داشتنی با دانه های انار برای پذیرایی از مهمانان خود در بلندترین شب سال یعنی شب چله. شب یلدا در تقویم ایرانیان باستان از سال ۵۰۲ پیش از میلاد در زمان داریوش یکم به تقویم رسمی ایرانیان باستان راه یافته است. بر اساس تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، از سال ۱۴۰۳ آیین ایرانی شب یلدا در آخرین شب آذرماه، به عنوان «روز ترویج فرهنگ میهمانی و پیوند با خویشان» در تقویم رسمی کشور ثبت شد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله تهیه چیز کیک تک نفره در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر | ||
بسکویت پتی بور یه بسته | کره ۱۰۰ گرم | خامه صبحانه یا قنادی و یا بستنی سه قاشق |
پنیر خامه ای دوقاشق بزرگ | شکر دو قاشق | پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری |
ژله انار | انار دون شده | کپسول کاغذی |
فوت و فن تهیه چیز کیک تک نفره
مرحله اول
اولین کاری که میکنیم خرد کردن بیسکویتها میباشد کره را هم آب کنید و بعد از انجام این کار با بیسکویتهای خرد شده مخلوط نمایید. کپسولها را درون قالب بزارید.
مرحله دوم
میتوانید داخل کپسول ها را هم چرب کنید. یک قاشق از بیسکویت خرد شده را درون کپسولها ریخته و آن را فشرده کنید. پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب مخلوط کنید.
مرحله سوم
مخلوط پودر ژلاتین را به صورت بنماری آماده کنید. در این دستور پخت از خامه قنادی استفاده کردهایم. خامه را با پنیر خامهای و شکر مخلوط نمایید و آن را با ژلاتین بنماری شده ترکیب کنید.
مرحله چهارم
مخلوط آماده شده را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و اجازه دهید تا کمی روان شود، این مخلوط را روی لایه بیسکویتی بریزید، ظرف را درون یخچال قرار دهید برای مدت زمان دو ساعت تا ببندد.
مرحله پنجم
ژله انار را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و بصورت بنماری حل کنید، صبر کنید تا سرد شود. ژله را بر روی لایه دوم ریخته و با دانه های انار سطح دسر را بپوشانید.
مرحله ششم
ظرف را دوباره درون یخچال قرار دهید برای حداقل یک ساعت تا آماده برای مصرف شود. بعد از خارج نمودن از یخچال از کپسول ها جدا نمایید. توجه کنید اگه میزان کره کم باشد بیسکویت ها باز میشوند.
منبع : @kadbanooirooni