طرز تهیه اشکنه گوجه

طرز تهیه اشکنه گوجه

طرز تهیه خوراک محلی بیرجندی با رب و سیب زمینی و شنبلیله خوشمزه، اشکنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشکنه گوجه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ۴ عدد
پیاز درشت۱ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
شنبلیله خشک شده۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه اشکنه گوجه

مرحله ۱

پیاز را بصورت خلالی خرد کرده تابه را روی اجاق گذاشته مقداری روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم پیاز ها را تفت دهید، زمانی که پیازها طلایی رنگ شد آرد را بریزید پس از انجام این مراحل گوجه فرنگی هایی را که از قبل خرد کرده اید را اضافه نمایید.

مرحله ۲

کمی که مواد را تفت دادید سیب زمینی و سبزی شنبلیله را هم به غذا اضافه کنید حالا مقداری آب درون ظرف ریخته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم اشکنه خوشمزه کاملا جا افتاده شود.

مرحله ۳

زمانی که سیب زمینی ها پخته شد شما با توجه به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه نمایید و صبر کنید تا غذا پخته شود. حالا میتوانید اشکنه ساده را همراه با نان سرو نمایید.

مرحله ۴

زمانی که تخم مرغ ها را به غذا اضافه نمودید از هم زدن مواد خود داری نمایید و اجازه دهید در همان حالت پخته شود. زمانی که آرد را اضافه میکنید مراقب باشید آرد شما نسوزد.

مرحله ۵

برای تهیه اشکنه سعی کنید از گوجه فرنگی های رسیده و ترش مزه استفاده کنید، گوجه فرنگی های کال و نارس طعم غذای شما را خراب خواهد کرد . اگر به تخم مرغ علاقه ندارید میتوانید آنرا حذف کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.