طرز تهیه کاچی زعفرانی مجلسی با آرد گندم برای ۴ نفر ساده و سریع
طرز تهیه کاچی زعفرانی
کاچی زعفرانی یکی از بهترین و خوشمزه ترین دسرهای ایرانی با دستور پخت بسیار آسان و راحت. مصرف این دسر را برای فصل سرما و زمستان به شما بسیار توصیه می کنیم. این دسر را میتوانید با نبات و شکر و عسل شیرین کنید و برای مواد اولیه از آرد گندم و یا آرد برنج استفاده نمایید. بسیار مقوی و انرژی بخش میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاچی زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد کاچی برای ۴ نفر | |
آرد | یک لیوان |
نبات خرد شده یا شکر | یک لیوان |
روغن جامد یا کرمانشاهی یا کره | ۱۰۰گرم |
آب | ۳لیوان |
زعفران | بمقدار لازم |
گلاب | نصف پیمانه |
پودر هل | بمقدار لازم |
طرز تهیه کاچی زعفرانی
مرحله اول
کره را درون ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، صبر کنید تا کره کاملا ذوب شود سپس آرد الک شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد کاملاً از بین برود.
مرحله دوم
در ظرفی جداگانه آب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس نبات را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا نبات کاملا حل شود پس از آن هل و گلاب و زعفران را به آب اضافه کنید.
مرحله سوم
مواد را کمی مخلوط کنید و پس از گذشت سه دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه آب از داغی افتاد، آرد را روی حرارت ملایم قرار دهید و آب را اضافه کنید این کار را آهسته انجام دهید تا آرد گلوله گلوله نشود.
مرحله چهارم
آرد را باید حالا بصورت مدام هم بزنید و حرارت را کم کنید تا به غلظت مناسب برسد، اکنون ظرف را از روی اجاق گاز بردارید و اجازه دهید تا دسر خوشمزه ایرانی شما خنک و آماده برای مصرف شود.