طرز تهیه بیسکویت کاراملی خوشمزه بدون فر عصرانه ساده و سریع
طرز تهیه بیسکویت کاراملی
دسر بیسکویت ساقه طلایی | |
شکر | یک لیوان |
آب | نصف لیوان |
کره | ۲۰گرم |
بیسکویت ساقه طلایی | یک بسته |
کنجدسفید | یک لیوان |
طرز تهیه بیسکویت کاراملی
مرحله اول
برای تهیه این عصرانه خوشمزه دوست داشتنی ابتدا باید کنجد ها را درون ماهیتابه ریخته و آنها را بدون روغن تفت دهید یا به اصطلاح عمل بو دادن را انجام دهید تا بوی خامی کنجد ها گرفته شود.
مرحله دوم
اکنون می توانید کنجد ها را درون کاسه ریخته و کنار قرار دهید. به سراغ شکر رفته آن را درون ماهیتابه ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم شکر را به صورت کاراملی آماده کنید.
مرحله سوم
پس از اینکه آب شکر کشیده شد و به غلظت مناسب رسید کره را به آن اضافه کنید پس از این که کره آب شد و به خوبی آن را با شکر مخلوط کردید، ماهی تابه را از روی حرارت اجاق گاز بردارید.
مرحله چهارم
حالا نوبت آماده کردن بیسکویت ها می باشد باید از آنها را برداشته مقداری است کارامل را بین آنها قرار دهید و آنها را به هم جفت کنید سپس درون کارامل کاملاً بغلتانید تا تمام اطراف بیسکویتها به کارامل آغشته شود.
مرحله پنجم
بلافاصله بیسکوئیت ها را درون ظرف کنجد قرار دهید و بطوری که تمام قسمت های آن به کنجد بو داده شده آغشته شود، می توانید مقداری شکلات را آب کنید و با آن بیسکویت کاراملی را تزیین کنید.