طرز تهیه ژله نارنگی

طرز تهیه ژله نارنگی پاناکوتا نارنگی یا دسر خوشمزه نارنگی

با شروع فصل پاییز و رسیدن میوه هایی چون خرمالو و انار و نارنگی می توانید انواع دسرها و کیک ها را با این میوه ها تهیه کنید در ادامه سایت آشپزی های پاتوق میتوانید از دستور طرز تهیه ژله نارنگی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ژله
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین۱قاشق غذاخوری
اب جوشنصف فنجان
شکرنصف پیمانه
شیر۱ پیمانه
اب نارنگی۱عدد
ژله نارنگی۱بسته
اب جوش۱پیمانه

طرز تهیه ژله نارنگی

 

مرحله ۱

برای آشنایی با طرز تهیه ژله نارنگی ابتدا باید خامه را همراه با شکر و شیر مخلوط کنید صداس به این مواد نیمی از بسته پودر ژله نارنگی را همراه با شکر و آب نارنگی اضافه نمایید و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.

 

مرحله ۲

مایع را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا شکر و پودر ژلاتین کاملاً حل شود و مایع ژله شما یک دست شود. اکنون می‌توانید قابلمه را از روی اجاق گاز برداشته و آن را کنار قرار دهید.

 

مرحله ۳

در این مرحله پودر ژلاتین را با ته استکان آب مخلوط کرده و آن را بن ماری کنید، سپس آن را به پاناکوتا اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید تا کاملاً یکدست شود حالا نصف مایع را درون ظرف سرو خود بریزید.

 

مرحله ۴

ظرف را درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود در این فاصله زمانی نصف باقی مانده پودر ژله نارنگی را درون یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را به صورت بن ماری آماده نمایید پس از اینکه پاناکوتا نیم بند شد ژله نارنگی را روی آن بریزید.

 

مرحله ۵

دوباره ظبط مورد نظر خود را درون یخچال قرار دهید تا ژله نارنگی هم خودش را بگیرد. پس از نیم بند شدن ژله در یخچال خارج کرده و الباقی پاناکوتا را روی آن بریزید و دوباره درون یخچال قرار دهید و آماده برای سرو شود

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.