طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز و ژلاتین طرز تهیه پاستیل خانگی بدون پودر ژلاتین طرز تهیه پاستیل خانگی با گلوکز طرز تهیه پاستیل خانگی بدون قالب طرز تهیه پاستیل خانگی با نشاسته پاستیل خانگی بدون گلوکز نی نی سایت طرز تهیه پاستیل با پودر ژلاتین طرز تهیه پاستیل خانگی با نوشابه

برای تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز مایع تقریباً باید سه الی چهار ساعت زمان بگذارید. پاستیل یک آبنبات ژله‌ای لاستیک مانند می باشد که معمولا آن را از شکر و گلوکز مایع و ژلاتین و طعم دهنده های دیگر تهیه می کنند. شما سعی کنید از گلوکز مایع استفاده نکنید و بدن خود را در معرض عوارض ناشی از مصرف آن قرار ندهید. شایع‌ترین مشکلات آن دیابت و امراض قلبی می باشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم
شکریک فنجان
آبنیم فنجان
آبمیوهنیم فنجان
پودر ژلاتین۲ قاشق
ورقه ژلاتین۱ عدد
اسانس و رنگدلخواه

منبع : zahrabano_84

 

 

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.