دسر کدو حلوایی تهیه یک دسر خوش طعم همراه با گلاب و بیسکویت
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین دسرهای مناسب برای فصل پاییز می باشد، در این روش پخت شما با استفاده از بیسکویت خردشده با بافتی زبر و بادام خرد شده با بافت شکننده مزه خاصی را همراه کدو نرم تجربه خواهید کرد ، با سایت تفریحی های پاتوق همراه شده و از این دستور پخت بهره لازم را ببرید . از خواص کدو در فصل سرد پاییز و زمستان غافل نشوید . مقدار مواد ذکر شده برای ۴ نفر کافی میباشد .
مواد لازم برای تهیه دسر
کدو حلوایی | ۱ کیلو |
آب | نصف لیوان |
چوب دارچین | ۱ ق غ |
گلاب | ۳ ق غ |
پرک بادام | ۴ ق غ |
بیسکوییت وانیلی و شکلاتی | از هر کدام ۶ عدد |
پودر دارچین | ۱ ق م |
پودر هل | ۱ ق چ |
کره | ۲۰ گرم |
عسل | هر اندازه که دوست دارید |
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
مرحله ۱
برای تهیه دسر کدو حلوایی مقوی و پر انرژی یا همان معجون پاییزی از اینکه کدوها را خورد کردید آنها را درون ماهیتابه ریخته و نصف لیوان آب اضافه نمایید و روی حرارت متوسط اجاق بگذارید ، حالا تکه های چوب دارچین را روی کدوها ریخته و پس از آن گلاب را اضافه کنید .
مرحله ۲
در این مرحله در ماهیتابه را بسته و اجازه دهید تا با بخار خودش کدو ها کاملاً مغز پخت شوند به طوری که پس از پخته شدن بافت کدو کاملا نرم شود . حالا خیلی راحت آنها را با قاشق از پوست جدا کنید و درون کاسه بریزید ، کره را اضافه کنید و با پشت قاشق با کدو حلوایی مخلوط نمایید ، تا یکدست شود .
مرحله ۳
اکنون زمان آن رسیده که عسل را همراه با پودر هل و پودر دارچین به مواد اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید ، لیوان های مخصوص سرو دسر را آماده کنید و کف آنها را با بیسکویت های خرد شده پر کنید سپس مخلوط کدو حلوایی و عسل را اضافه نمایید در پایان روی مواد را با پرک بادام پر کنید .