طرز تهیه ژله در طالبی و ملون شکم پر با پودر ژلاتین ساده و سریع
طرز تهیه ژله در طالبی بسیار مناسب برای دیزاین سفره و جلب توجه مهمانان. با این کار شما هم میوه و هم ژله را مصرف خواهید کرد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژله در طالبی در ادامه با سایت آشپزی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ژله جالب و جدید | |
پودر ژله | یک بسته در طعم دلخواه |
طالبی | یک عدد |
طرز تهیه ژله در طالبی
مرحله اول
این بار ژله را با طالبی آماده می کنیم و به جای تهیه کردن ژله با شیر یا ماست فقط از پودر ژله استفاده میکنیم. حتماً میوه طالبی شما رسیده و تازه باشد. شیرین و سفت بودن آن کیفیت ژله را بیشتر خواهد کرد.
مرحله دوم
قسمت بالایی طالبی را برش زده و با قاشق قسمت های داخلی و تخمه های آن را جدا کنید. حالا درون میوه آب ریخته و با دست آن را تکان دهید، تا تمام قسمت های داخلی و تفاله ها خارج شود.
مرحله سوم
طالبی را بصورت برعکس قرار دهید برای چند دقیقه تا آب درون میوه کاملا خالی شود. پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به روش بنماری ژلاتین حل شود.
مرحله چهارم
اجازه دهید تا پودر کامل حل شود. بهتر است ظرف روی ظرف آب در حال جوشیدن قرار بگیرد تا این کار با کیفیت تر انجام گیرد. نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید این کار باعث میشود تا ژله در هنگام بریدن سفت تر باشد.
مرحله پنجم
مایع ژله را هم بزنید و صبر کنید تا سرد شود. با مایع سرد شده داخل طالبی را پر کنید. بهتره ژله به صورت قاشق قاشق درون طالبی ریخته شود. برای سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. با چاقوی تیز برش بزنید. تمام.
منبع:@leila.578092