ترشی انبه کال و نارس و سبز بندری خانگی ملس با سرکه و شکر
طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه کال یا سبز خوش مزه بندری را در اواخر فصل بهار و زمانی که انبه ها هنوز نرسیده اند آماده می نمایند این ترشی بسیار طعم دلنشینی دارد و به شما پیشنهاد می کنیم اگر شرایطش را دارید حتما آن را تهیه کنید .
مواد لازم برای تهیه ترشیمواد لازم برای تهیه ترشی انبه
- ۲ کیلو انبه سبز
- شکر یا قیصی جهت ملس شدن
- فلفل سبز تند
- سرکه ۱/۲لیتر
- سیر خرد شده ۲ ق غ
- نمک ۱ق غ
- زعفران ۲ق غ
- زردچوبه،رازیانه آسیاب شده
- سیاه دانه،تخم گشنیز آسیاب شده
طرز تهیه ترشی انبه
مرحله اول
برای تهیه ترشی انبه کال و سبز به روش بندری پس از این که پوسته انبه ها را جدا کردید آنها را به صورت خلالی برش زده و درون یک کاسه همراه با نمک و زردچوبه مخلوط کنید ، مواد را برای مدت یک روز درون دمای محیط قرار دهید تا آب بیاندازد .
مرحله دوم
در مرحله بعدی سرکه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد حالا انبه ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا یک جوش بخورد ، اکنون اجاق گاز را خاموش کنید ، انبه ها نباید له شوند و یا خیلی سفت باشند .
مرحله سوم
بعد از اینکه مواد سرد شد فلفل سبز را خورد کرده و همراه با ادویه ها به مواد اضافه کنید برای بهتر شدن طعم ترشی خانگی ساده بهتر است چند تکه قیسی را هم به مواد اضافه کنید اگر قیسی نداشتید ۱ قاشق چای خوری شکر اضافه کنید .
مرحله چهارم
اگر میخواهید ترشی بندری تند تهیه کنید میتوانید از سس فلفلی تند گلوریا استفاده نمایید . در پایان زعفران را اضافه کرده و به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید درون یک ظرف شیشهای ریخته و پس از گذشت یک روز شیشه را درون یخچال قرار دهید .