طرز تهیه سالاد انبه

طرز تهیه سالاد انبه ترکیه ای خانگی مجلسی با میگو و ذرت و آواکادو

سالاد انبه تایلندی یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی با ظاهری جذاب است از این سالاد به عنوان یک شام سبک و رژیمی هم می‌توانید استفاده کنید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سالاد انبه

  • یک سوم لیوان بادوم هندی خرد شده
  • یک سوم لیوان مغز بادوم زمینی خردشده
  • دوتا انبه بزرگ ( حدود یک کیلو)
  • یک فلفل دلمه ای قرمز باریک و بلند خرد شده
  • یک پیاز قرمز که هلالی. نازک خرد شده
  • یک سوم لیوان گشنیز درشت خرد شده
  • یک سوم لیوان نعنای درشت خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • یک قاشق مرباخوری شکر
  • دو قاشق غذا خوری سس سویا
  • یک قاشق غذاخوری روغن مایع
  • دو قاشق مرباخوری تای چیلی سس
  • یک قاشق مرباخوری سس تند مورد علاقتون
دستور پخت

طرز تهیه سالاد انبه

مرحله اول

برای تهیه سالاد انبه تایلندی خوشمزه اولین کاری که انجام می دهید این است که مغز بادام هندی را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم اجاق گاز تفت دهید تا زمانیکه عطر و بوی بادام بلند شود و رنگ آن هم به صورت طلایی درآید .

مرحله دوم

میوه را پس از شستشو پوست بگیرید و بصورت نوارهای باریک و بلند برش بزنید . میوه های برش زده را کنار قرار دهید و درون کاسه ای جداگانه گشنیز و نعنا را مخلوط کنید و بعد از آن الباقی مواد سالاد رژیمی را اضافه نمایید .

مرحله سوم

حالا باید به مواد سالاد انبه ها و فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه نمایید پس از اینکه مواد را بخوبی با هم ترکیب نمودید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای مدت ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا ادویه ها بخورد خوراک خوشمزه برود و طعم دار شود .

 

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.