طرز تهیه کوبیده چوبی مرغ

طرز تهیه کوبیده چوبی مرغ خوشمزه و مجلسی در ماهیتابه رژیمی با دنبه

کوبیده چوبی مرغ را در فر و ماهیتابه رژیمی میتوانید به راحتی و به روش حرفه ای و رستورانی تهیه کنید . دستور پخت این غذا بسیار ساده و روان می باشد .

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ سیخ

مواد لازم برای تهیه کوبیده چوبی مرغ

  • گوشت مرغ چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی رنده شده: ۴۰۰ گرم
  • هویج متوسط رنده شده: ۲ عدد
  • پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد
  • سبزی های معطر خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
  • پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو: یک چهارم لیوان
  • آب: دو پنجم لیوان
  • گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه کوبیده چوبی مرغ

مرحله اول

برای تهیه کوبیده چوبی مرغ ابتدا باید مایه گوشت را آماده کنیم برای اینکار درون یک کاسه نسبتاً بزرگ انتخاب کرده و درون آن سیب زمینی و هویج و پیاز و سبزی های معطر را ریخته و مخلوط می کنیم سپس به این مواد نمک فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم

مرحله دوم

پس از اینکه مواد را به خوبی با هم ترکیب کردیم پودر پاپریکا و گرد لیمو را همراه با گوشت مرغ اضافه می کنیم ،مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند روی ظرف را سلفون کشیده و برای یک الی دو ساعت به آن استراحت می دهیم تا حسابی مرغ مزه دار شود .

مرحله سوم

زمانی که می‌خواهید کوبیده مرغ خانگی را به سیخ بگیرید دست خود را درون آب ولرم خیس کرده و به اندازه یک نارنگی متوسط از گوشت بردارید و آن را دور سیخ چوبی شکل و فرم دهید حالا ماهیتابه رو روی اجاق گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود .

مرحله چهارم

حالا سیخ های چوبی را درون ماهیتابه قرار می دهیم و هر دو طرف آن را سرخ میکنیم پس از انجام این کار ، درون یک ماهی تابه جداگانه رب گوجه فرنگی و آبلیمو و زردچوبه و نمک را همراه با مقداری آب حل می کنیم سیخ های چوبی را درون ماهیتابه قرار داده و در آن را می بندیم برای مدت زمان ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، تا خوراک مرغ ما آماده برای مصرف شود .

نکات پخت کوبیده مرغ

سبزی های معطری که شما استفاده می کنید شامل شوید و گشنیز و جعفری می باشد . توجه داشته باشید هنگامی که سیب زمینی و پیاز را رنده می کنید آب اضافه آنها را باید بگیرید . سیب زمینی را پس از رنده کردن بلافاصله به مرغ اضافه کنید تا رنگ آن سیاه نشود .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.