کوبیده چوبی مرغ طرز تهیه و پخت کوبیده تابه ای به روش رستورانی
طرز تهیه کوبیده چوبی مرغ
کوبیده چوبی مرغ را در فر و ماهیتابه رژیمی میتوانید به راحتی و به روش حرفه ای و رستورانی تهیه کنید . دستور پخت این غذا بسیار ساده و روان می باشد .
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ سیخمواد لازم برای تهیه کوبیده چوبی مرغ
- گوشت مرغ چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
- سیب زمینی رنده شده: ۴۰۰ گرم
- هویج متوسط رنده شده: ۲ عدد
- پیاز متوسط رنده شده: ۲ عدد
- سبزی های معطر خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو: یک چهارم لیوان
- آب: دو پنجم لیوان
- گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کوبیده چوبی مرغ
مرحله اول
برای تهیه کوبیده چوبی مرغ ابتدا باید مایه گوشت را آماده کنیم برای اینکار درون یک کاسه نسبتاً بزرگ انتخاب کرده و درون آن سیب زمینی و هویج و پیاز و سبزی های معطر را ریخته و مخلوط می کنیم سپس به این مواد نمک فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم
مرحله دوم
پس از اینکه مواد را به خوبی با هم ترکیب کردیم پودر پاپریکا و گرد لیمو را همراه با گوشت مرغ اضافه می کنیم ،مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند روی ظرف را سلفون کشیده و برای یک الی دو ساعت به آن استراحت می دهیم تا حسابی مرغ مزه دار شود .
مرحله سوم
زمانی که میخواهید کوبیده مرغ خانگی را به سیخ بگیرید دست خود را درون آب ولرم خیس کرده و به اندازه یک نارنگی متوسط از گوشت بردارید و آن را دور سیخ چوبی شکل و فرم دهید حالا ماهیتابه رو روی اجاق گاز قرار میدهیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود .
مرحله چهارم
حالا سیخ های چوبی را درون ماهیتابه قرار می دهیم و هر دو طرف آن را سرخ میکنیم پس از انجام این کار ، درون یک ماهی تابه جداگانه رب گوجه فرنگی و آبلیمو و زردچوبه و نمک را همراه با مقداری آب حل می کنیم سیخ های چوبی را درون ماهیتابه قرار داده و در آن را می بندیم برای مدت زمان ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ، تا خوراک مرغ ما آماده برای مصرف شود .
نکات پخت کوبیده مرغ
سبزی های معطری که شما استفاده می کنید شامل شوید و گشنیز و جعفری می باشد . توجه داشته باشید هنگامی که سیب زمینی و پیاز را رنده می کنید آب اضافه آنها را باید بگیرید . سیب زمینی را پس از رنده کردن بلافاصله به مرغ اضافه کنید تا رنگ آن سیاه نشود .