طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای با دنبه ناهار ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
خوراک مرغ تابه ای و بدون فر همراه با دنبه ؛ مرغ یکی از غذاهای پر مصرف در کشور ما میباش ، شما میتوانید با کمک از سلیقه و هنر آشپزی خود این غذا را با روش های جدید و متفاوت آماده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد سینه |
دنبه گوسفند | ۲۰۰ گرم |
سیر | یک حبه |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران | به میزان لازم |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز | به میزان لازم |
جعفری | دو ق غذا خوری |
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
مرحله ۱
برای شروع سینه های مرغ را شسته و پس از خشک شدن همراه با دنبه مخلوط کرده و با چرخ گوشت چرخ کنید، برای اینکه مایه کباب شما کاملا له و یکدست شود این کار را برای دو بار انجام دهید.
مرحله ۲
پس از انجام این کار پیاز و سیر را هم با همان دستگاه چرخ نمایید با گوشت مخلوط کنید و آنرا ورز دهید در همان حال زعفران و نمک را اضافه کنید.به ورز دادن گوشت ادامه دهید فلفل سیاه و قرمز را هم به مایه کوبیده مرغ اضافه کنید.
مرحله ۳
در آخر سبزی جعفری را به مرغ اصافه کنید زمانی که مواد یکدست شد با یک سلفون روی ظرف را بپوشانید و برای مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه، مرحله آخر کوبیده را به سیخ بکشید و غذای خود را کباب کنید.
مرحله ۴
زمانی که پیاز را چرخ کردید حتما آب آنرا بگیرید تا مرغ هنگام کباب کردن وا نره . اگر رژیم غذایی دارید میتوانید دنبه را حذف کنید . دنبه برای نرم شدن کباب شما میباشد. چرخ شدن پیاز باعث میشود در مایه کباب دیده نشود . میتوانید برای رومال از زعفران دم کرده و کره در پایان پخت استفاده کنید.