طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

خوراک مرغ تابه ای و بدون فر همراه با دنبه ؛ مرغ یکی از غذاهای پر مصرف در کشور ما میباش ، شما میتوانید با کمک از سلیقه و هنر آشپزی خود این غذا را با روش های جدید و متفاوت آماده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد سینه
دنبه گوسفند۲۰۰ گرم
سیریک حبه
پیاز۱ عدد
زعفرانبه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمزبه میزان لازم
جعفریدو ق غذا خوری

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

مرحله ۱

برای شروع سینه های مرغ را شسته و پس از خشک شدن همراه با دنبه مخلوط کرده و با چرخ گوشت چرخ کنید، برای اینکه مایه کباب شما کاملا له و یکدست شود این کار را برای دو بار انجام دهید.

مرحله ۲

پس از انجام این کار پیاز و سیر را هم با همان دستگاه چرخ نمایید با گوشت مخلوط کنید و آنرا ورز دهید در همان حال زعفران و نمک را اضافه کنید.به ورز دادن گوشت ادامه دهید فلفل سیاه و قرمز را هم به مایه کوبیده مرغ اضافه کنید.

مرحله ۳

در آخر سبزی جعفری را به مرغ اصافه کنید زمانی که مواد یکدست شد با یک سلفون روی ظرف را بپوشانید و برای مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه، مرحله آخر کوبیده را به سیخ بکشید و غذای خود را کباب کنید.

مرحله ۴

زمانی که پیاز را چرخ کردید حتما آب آنرا بگیرید تا مرغ هنگام کباب کردن وا نره . اگر رژیم غذایی دارید میتوانید دنبه را حذف کنید . دنبه برای نرم شدن کباب شما میباشد. چرخ شدن پیاز باعث میشود در مایه کباب دیده نشود . میتوانید برای رومال از زعفران دم کرده و کره در پایان پخت استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.