خوراک مرغ با سس زرشک

طرز تهیه خوراک محلی شمالی مرغ با سس زرشک به روش رستورانی

خوراک مرغ با سس زرشک یکی دیگر از خوراک های متنوع و مجلسی است که میتوانید با استفاده از گوشت مرغ آن را تهیه نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ

  • مرغ ۴ تکه
  • پیاز ۱ عدد
  • زرشک ۴ ق غ
  • زعفران دم کرده ۳ ق غ
  • رب گوجه نصف ق غ
  • شکر ۱ ق غ
  • آلو بخارا ۱۰ عدد
  • کره به میزان لازم
  • ادویه به میزان لازم
دستور پخت

خوراک مرغ با سس زرشک

مرحله اول

برای تهیه خوراک مرغ ابتدا باید پیاز را رنده کنید و آن را درون ماهی تابه ریخته و با اضافه کردن مقدار کمی روغن سرخ کردنی پیاز را تفت دهید سپس به آن ادویه را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید اکنون نوبت اضافه کردن تکه های مرغ می باشد .

مرحله دوم

حالا حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید . کمی که رنگ مرغ عوض شد رب گوجه فرنگی را درون ماهیتابه ریخته و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود . به خوراک مرغ نیمی از زعفران را همراه با آلوها و دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم بپزد

مرحله سوم

پس از اینکه آب مرغ غلیظ شد و غذای شما کاملا پخته شد ۱ قاشق شکر را درون آب جوش حل کنید و به خوراک مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا غذا کاملاً جا افتاده شود . تو این فاصله زمانی که دارید سس زرشک را آماده کنید .

مرحله چهارم

برای اینکار زرشک های خیس خورده را درون ماهی تابه ریخته و به آن کره اضافه کنید حالا زرشک را تفت دهید و به آن الباقی زعفران دم کرده را اضافه کنید پس از اینکه غذا را درون سینی کشیدید سس را روی مرغ زعفرانی آبدار بریزید و نوش جان کنید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.