مرینیت جوجه کباب با سس مایونز و سس خردل به روش رستورانی
مرینیت جوجه کباب
مزه دار کردن مرغ برای جوجه کبابآموزش تهیه و بهترین مرینیت جوجه کباب با سس مایونز به روش رستورانی ، آشنایی با بهترین نوع ادویه برای مزه دار کردن یک جوجه کباب خوشمزه و عالی . ادویهجات تند، سبب افزایش نیترات خون و باز شدن عروق میگردد، فشارخون را کاهش داده و رسوبات داخل عروق را از بین میبرد و برای قلب و عروق بسیار مفید میباشد.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای مرینیت جوجه
- سینه مرغ(یک کیلو )
- زعفران(۲گرم)
- پیاز خلال شده(۱۰ درصد )
- روغن مایع(یک قاشق غذا خوری )
- آبلیمو(به اندازه دلخواه)
- ادویه ها:
- نمک(۱۵ گرم )
- فلفل دون سیاه(۴گرم)
- فلفل قرمز(۳گرم)
- پودر سیر(۲گرم)
- زنجبیل(۲گرم)
- پاپریکا(۵گرم)
- ادویه کاری(۳گرم)
- تخم گشنیز(۴گرم)
- سس مایونز(یک قاشق غذا خوری)
- سس خردل(۱/۲ قاشق غذا خوری)
مرینیت جوجه کباب
مرحله ۱
برای آماده سازی خوراک شما ابتدا سینه مرغ را به صورت مربع مربع برش بزنید به طوری که همه آن ها یک اندازه و مساوی باشند ، که در حین پخت جوجه کباب خانگی یکی بسوزد و یکی بپزد.
مرحله ۲
سینه های برش زده را در زعفران بغلطانید و پس از نیم ساعت پیاز را خلالی کنید ِو به سینه ها اضافه کنید و پس از آن نوبت اضافه کردن سس مخصوص است.
طرز تهیه سس مخصوص
برای درست کردن این نوع سس ، باید پیازها را شسته و خلالی خرد کنید ، سپس مقداری سس مایونز و خردل ، روغن مایع ، آبلیمو و زعفران و ادویه در دستگاه بلند ریخته تا با هم مخلوط شوند ، اگر بلندر نداشتید ، پیاز را رنده کنید و آبش را صاف و ادویه های آسیاب شده را به آن اضافه کنید ، سس مخصوص آماده شده و الان میتونید به مرغ های برش خورده آغشته کنید و بعد از مدتی استراحت میتونید مرینیت کردن جوجه کباب ها را شروع کنید . نوش جان 😋