مرینیت جوجه کباب

آموزش انواع مرینیت جوجه کباب با ادویه و سس مخصوص رستورانی

مزه دار کردن مرغ برای جوجه کباب

آموزش تهیه و بهترین مرینیت جوجه کباب با سس مایونز به روش رستورانی ، آشنایی با بهترین نوع ادویه برای مزه دار کردن یک جوجه کباب خوشمزه و عالی . ادویه‌جات تند، سبب افزایش نیترات خون و باز شدن عروق می‌گردد، فشارخون را کاهش داده و رسوبات داخل عروق را از بین می‌برد و برای قلب و عروق بسیار مفید می‌باشد.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای مرینیت جوجه

  • سینه مرغ(یک کیلو )
  • زعفران(۲گرم)
  • پیاز خلال شده(۱۰ درصد )
  • روغن مایع(یک قاشق غذا خوری )
  • آبلیمو(به اندازه دلخواه)
  • ادویه ها:
  • نمک(۱۵ گرم )
  • فلفل دون سیاه(۴گرم)
  • فلفل قرمز(۳گرم)
  • پودر سیر(۲گرم)
  • زنجبیل(۲گرم)
  • پاپریکا(۵گرم)
  • ادویه کاری(۳گرم)
  • تخم گشنیز(۴گرم)
  • سس مایونز(یک قاشق غذا خوری)
  • سس خردل(۱/۲ قاشق غذا خوری)
دستور پخت

مرینیت جوجه کباب

مرحله ۱

برای آماده سازی خوراک شما ابتدا سینه مرغ را به صورت مربع مربع برش بزنید به طوری که همه آن ها یک اندازه و مساوی باشند ، که در حین پخت جوجه کباب خانگی یکی بسوزد و یکی بپزد.

مرحله ۲

سینه های برش زده را در زعفران بغلطانید و پس از نیم ساعت پیاز را خلالی کنید ِو به سینه ها اضافه کنید و پس از آن نوبت اضافه کردن سس مخصوص است.

طرز تهیه سس مخصوص

برای درست کردن این نوع سس ، باید پیازها را شسته و خلالی خرد کنید ، سپس مقداری سس مایونز و خردل ، روغن مایع ، آبلیمو و زعفران و ادویه در دستگاه بلند ریخته تا با هم مخلوط شوند ، اگر بلندر نداشتید ، پیاز را رنده کنید و آبش را صاف و ادویه های آسیاب شده را به آن اضافه کنید ، سس مخصوص آماده شده و الان میتونید به مرغ های برش خورده آغشته کنید و بعد از مدتی استراحت میتونید مرینیت کردن جوجه کباب ها را شروع کنید . نوش جان 😋

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.