طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم ساده خوشمزه و مجلسی بدون گوشت با مرغ

طرز تهیه خورش گل کلم کرمانشاهی( آن را هم میتوانید در برنامه غذایی خود قرار دهید). خورش گل کلم با رب انار و رب گوجه فرنگی مزه دار میشود. این خورشت خوشمزه و سنتی را با مرغ و گوشت هم میتوانید آماده نمایید و از خوردن آن لذت ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفره

مواد لازم برای تهیه خورش

  • گوشت گوسفندی ۳۰۰‌گرم
  • گل کلم دوپیمانه
  • لپه پخته نصف پیمانه
  • رب گوجه ۳ ق غ
  • ادویه (زردچوبه،فلفل سیاه،کاری،ادویه خورشتی)
  • نمک یک ق غ
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • ۴ لیوان آب
  • نصف پیمانه غوره
  • زعفران به میزان دلخواه
دستور پخت

طرز تهیه خورش گل کلم

مرحله اول

اگه قصد دارید یه خورشت محلی خوشمزه و متفاوت تهیه کنید پیشنهاد می کنیم خورش گل کلم کرمانشاهی رو حتما امتحان کنید . برای تهیه این خورشت ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و درون ماهیتابه بریزید و تفت بدید .

مرحله دوم

حالا گوشت را همراه با ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری و ادویه خورشتی می باشد به پیاز داغ اضافه کنید .تفت دادن گوشت با پیاز و ادویه ها باعث گرفته شدن بوی زخم گوشت می شود و غذای شما طعم و عطر بهتری خواهد داشت .

مرحله سوم

پس از انجام مراحل بالا رب را اضافه کنید و با هم تفت دهید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب می باشد حالا اجازه دهید تا خورش برای مدت زمان ۹۰ دقیقه با حرارت کم بپزد در این فاصله زمانی کلم های تازه را خرد کنید و درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید ، لپه ها را هم بپزید بصورت جداگانه درون ماهی تابه بریزید و همراه با کمی رب تفت دهید .

مرحله چهارم

در مرحله بعد و پس از آماده شدن گل کلم و لبه ، همه مواد را با هم به خورش محلی اضافه کنید . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت غذا مقداری نمک همراه با زعفران دم کرده به خورش اضافه کنیدو از غوره یا آبغوره هم برای چاشنی و ترش شدن خوراک استفاده کنید .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.