طرز تهیه پنیر لبنه خانگی خامه ای و خوشمزه ساده و سریع
طرز تهیه پنیر لبنه
برای تهیه صبحانه و یا میان وعده های سالم میتوانید براحتی در منزل پنیری بسیار خوشمزه با طعم و مزه عالی تهیه نمایید و از آن برای تهیه انواع دسرهای خانگی ساده هم استفاده کنید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنیر لبنه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پنیر | |
شیر پاستوریزه | ۱ لیتر |
سرکه سیب | یک سوم فنجان چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک | کمی |
طرز تهیه پنیر لبنه
مرحله اول
برای تهیه این پنیر خاص ابتدا شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید هنگامی که شیر به نقطه جوش رسید، سرکه را به آن اضافه کنید توجه داشته باشید شیر نباید بجوشد حالا شیر را مدام هم بزنید تا لخته شود.
مرحله دوم
حالا شیر را از یک آبکش مناسب رد کنید و پنیر را از شیر جدا کنید توجه داشته باشید این کار را باید با آبکش انجام بدهید نه پارچه. لخته های پنیری را که درون آبکش میماند درون غذاساز بریزید و به آن روغن زیتون و نمک را اضافه نمایید.
مرحله سوم
سپس یک فنجان از آب پنیری را که در شروع آشپزی آبکش کرده بودید به آن اضافه نمایید مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا به صورت خامه ای آماده شود. اضافه نمودن آب پنیر اختیاری میباشد. آب پنیر باقی مانده را دور نریزید میتوانید داخل انواع سوپ استفاده کنید.