طرز تهیه پیش غذا با نان تست و گوشت چرخ کرده مجلسی ساده و سریع
طرز تهیه پیش غذا با نان تست
مرحله اول
پس از اینکه پیاز را به صورت نگینی خرد کردیم آن را درون ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم تا زمانی که پیاز سبک و شیشهای شود حالا نوبت به اضافه کردن گوشت چرخ کرده میرسد.
مرحله دوم
هر دو را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و بعد از آن نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن می رسد. رب گوجه فرنگی را هم بریزید.
مرحله سوم
مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید حالا جعفری خرد شده را اضافه کنید. اجاق گاز را خاموش کنید. ظرف مخصوص فر را چرب کنید و یک لایه نان تست کف آن قرار دهید. روی نان از مواد گوشتی بریزید.
مرحله چهارم
روی مواد گوشتی کمی پنیر پیتزا بپاشید. به همین ترتیب و به صورت لایه لایه ظرف را پر کنید. در پایان مقداری پنیر پیتزا روی پیش غذا ریخته و ظرف را درون فر برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
منبع : @ashpazi.irani.badr