طرز تهیه پیش غذا با نان تست

مرحله اول

پس از اینکه پیاز را به صورت نگینی خرد کردیم آن را درون ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم تا زمانی که پیاز سبک و شیشه‌ای شود حالا نوبت به اضافه کردن گوشت چرخ کرده می‌رسد.

مرحله دوم

هر دو را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند گوجه فرنگی را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و بعد از آن نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن می رسد. رب گوجه فرنگی را هم بریزید.

مرحله سوم

مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید حالا جعفری خرد شده را اضافه کنید. اجاق گاز را خاموش کنید. ظرف مخصوص فر را چرب کنید و یک لایه نان تست کف آن قرار دهید. روی نان از مواد گوشتی بریزید.

مرحله چهارم

روی مواد گوشتی کمی پنیر پیتزا بپاشید. به همین ترتیب و به صورت لایه لایه ظرف را پر کنید. در پایان مقداری پنیر پیتزا روی پیش غذا ریخته و ظرف را درون فر برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

منبع : @ashpazi.irani.badr

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.